Silkerampen ble for sterke

Det ble tap på Nadderud i kveld. Stabæk var det beste laget, men Raufossgutta la ned en stor jobb og viste god moral i en kamp der "de blaa" vant 2-0.

Stabæk tok kommandoen i kampen hjemme på eget gress, men kaptein Ole Kristian Lauvli og et hardt kjempende forsvar sto i det og forsvarte seg godt. Etter 25 minutter får imidlertid Gift Orban hos vertene bredsidet ballen i mål. Det ble en tøff omgang, og "silkerampen" la tjukt på i taklingene. Vi hadde et par gode muligheter etter dødballer fra Gard Simenstad, der blant annet Teodor Haltvik var nære utlikning med skudd rett utenfor. 1-0 til pause.

Over i andreomgangen fortsetter Stabæk å trøkke på, Ole Kristian redder "alt" som kommer, og gutta jobber hardt bakover, men sliter med å komme seg skikkelig på offensiven tilstrekkelig nok ganger, og etablere eget spill.

Etter 70 minutter sitter scoring nr. 2 for Stabæk. Gutta har mer krefter igjen på den våte gressbanen mot slutten av matchen, så treninga på Kolbugresset i uka som gikk har vært viktig for laget.

Mame Ndiaye var nærmest å redusere på en heading utenfor mål mot slutten. og det var tydelig å se at vi behersket underlaget bedre nå enn mot Bryne. Gutta skal ha for knallhard jobbing og god moral kampen igjennom selv om Stabæk vant en fortjent seier i kveld.

Nå venter Start hjemme på Nammo Stadion til Kronekamp på lørdag! Vi håper å se DEG der!

Kampfakta: Stabæk Fotball - Raufoss Fotball 2-0 (1-0)

Scoringer: 25' 70'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Gard Simenstad, Nicolai Fremstad, Arnar Gudjonsson, Emile Dadjo, Håkon Hammer, Erik Frøysa, Markus Karlsbakk, Teo Haltvik, Kristoffer Sørensen (Filip Brattbakk 71.) , Magnus Fagernes (Mame Ndiaye 74.)

Gult kort: Emile Dadjo

Publisert: 12.09.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset (arkiv)