Signerer spiller for framtida: Velkommen til Tobias Flem

Tobias Flem (20) spiller for tiden i Brattvåg IL i Post Nord-ligaen. Han er Raufoss-spiller fra i dag, og skal etter planen leies ut til Brattvåg for det som gjenstår av inneværende sesong.

Annonse:

Den spennende, unge indreløperen fra Ålesund kom fra Emblem IL til Brattvåg IL midt i 2020-sesongen. Han har gjort seg svært godt bemerket, og ble kåret til årets gjennombrudd i klubben i sin første sesong. Han står så langt bokført med 39 kamper i Post Nord.

Tobias var på Raufoss på prøvespill tidligere i sommer, og Christian Johnsen likte det han så. Sunnmøringen har skrevet på en 2,5 års-kontrakt, men slutter seg altså først til troppen vår reint fysisk på nyåret i 2023. Raufoss har ingen kostnader knyttet til denne overgangen i 2022.

Se hva Brattvåg IL skriver om overgangen og Tobias på sine hjemmesider HER

-Dette er en stor dag for breddeklubben Emblem og oss i Brattvåg. Tobias har hatt en fantastisk utvikling hos oss, der Emblem la et godt grunnlag. En overgang for oss betyr først av alt at det er nok et bevis på at vi kan utvikle unge og ambisøse lokale spillere til et høyere nivå. Man trenger nødvendigvis ikke å gå til juniorlaget til AaFK eller andre toppklubber i regionen, sier Brattvåg-trener Renè Skovdahl. 

Vi ønsker Tobias hjertelig velkommen til Toten og Raufoss, og ser fram til at unggutten tar steget opp i OBOS-ligaen!

Annonse fra Obos-ligaen: