Sesongstart 2022: Gode tilbud fra JOMA på nett og hos Sport1

Det er vår og mange små og store fotballspillere trenger muligens å supplere med noe nytt i treningstøy før seriestarten? Vi er glade for at det gode samarbeidet med JOMA og Sport1 fortsetter - og at våre medlemmer og familier kan handle "verdens peneste treningstøy" med gode rabatter!

Annonse:

På bildet her ser vi Simen Aannerud Gulbrandsen hos Sport1 som viser litt av kolleksjonen, mye finnes tilgjengelig i butikken på Amfi Raufoss, og annet  populært klubbtøy kan bestilles via nettbutikken og hentes hos Lars Erik & Co. Treningstøyet kommer med ferdig klubbprofilering, og for en liten tilleggssum får du også navn/initialer på plaggene. 

Kjøper du en klubbpakke får du 25% rabatt på prisen, og handler du enkeltplagg fra klubbkolleksjonen får du 20% rabatt. Du kan i fred og ro gå inn i nettbutikken og se på sortimentet, bestille og så får du en SMS når varene dine er klare til å bli hentet hos Sport1. 

Du får også de samme gode rabattene på andre varer du finner inne i nettløsningen, bruk rabattkodene som ligger inne på siden.

Til nettbutikken JOMA/SPORT1: TRYKK HER

Sport1 butikken på Amfi stenger for ombygging fra 2. mai og en tid framover, så det kan være lurt å gjøre dine bestillinger i god tid før den tid.

Vi er særdeles fornøyde med samarbeidet med vår lokale Sport1-butikk og JOMA!

— Mathias Engebakken, daglig leder Raufoss Fotball

Det vil komme klubbkvelder i samarbeid med JOMA og Sport1 med prøving av klær senere i vår,  vi kommer nærmere tilbake med info til lagene om når dette blir.

Annonse fra Obos-ligaen: