Sesongoppkjøringa er over - er du klar for seriestart?

Sesongoppkjøringa har vært lang, tøff og innholdsrik for Raufossgutta, trenerteam og støtteapparat. På mandag 2. påskedag går seriestarten borte mot Mjøndalen. På bildet ser vi et av klubbfotograf Marius Mykleset sine favorittbilder, tatt på stranda under årets treningsleir i Antalya, Tyrkia i februar/mars.

Annonse:

Det er få lag i norsk toppfotball som spiller flere treningskamper i vintersesongen enn det vi gjør her på Raufoss. Hele 13 kamper er spilt i vinter, Raufoss Industripark Arena gir oss de beste treningsmuligheter her i sjølveste "snøhølet" - og hele sju av treningskampene har blitt spilt der. Generalprøven mot Kjelsås ble spilt ute på Nammo Stadion.

Kampene har resultert i sju seire, to uavgjorte og fire tap. Gutta har notert seg for 28 mål, og 18 baller har Ole Kristian Lauvli og Petter Eichler Jensen plukket ut av nettet bak seg. 

Ni nye spillere inn - to nye trenere

Status etter den lange vinteren er at vi har fått ni nye spillere inn i troppen:  Petter Eichler Jensen (keeper) Jan Inge Lynum (midtbane, ving-back), Kristoffer Hay (forsvar), Yaw Agyeman (ving-back), Victor Fors (ving-back), Oliver Rotihaug (ving-back), Sander Nordbø (midtbane) Kebba Badjie (midtbane, spiss) og Erlend Hustad (spiss).

På trenersiden har Andreas Viken Beinset kommet inn som assistent-trener og spllerutvikler Alexander Bøhleng Bakken har kommet inn på analyse. 

Sjekk ut lagsiden for ferske portretter av spillere, trenere og støtteapparat.

Påskeferien blir kort i år, og teamet er innvilget snaue to dager med treningsfri.

Er du klar for seriestart?

Første runde spilles altså mandag 1. april mot Mjøndalen på Consto Arena kl. 17.00, og allerede i 2. runde tar vi imot Vålerenga til årets første hjemmekamp lørdag 6. april kl. 16.00. Her er det allerede solgt bortimot 3000 billetter, men det er fremdeles muligheter til å skaffe seg plass ringside på Nammo Stadion.

Billetter og sesongkort finner du på TicketCo her

Tipp resultatet i første runde og vinn billetter til Raufoss - Vålerenga

I dag ble det også klart at vi skal møte Skreia i første runde i NM 10. april, kampen spilles på Skreiaplassen.

Det er bare å glede seg til seriestart og 2024-sesongen! Heia Raufoss! 

💛🖤

 

Annonse fra Obos-ligaen: