Sesongen er ferdigspilt for Gatelaget

Gatelaget vårt har vært på Hønefoss i dag og spilte om 3. plassen i Østlandsligaen mot Notodden. Det endte med et knapt tap mot Notodden og dermed en respektabel 4.plass for gutta. Tommy Fyhn oppsummerer dagen slik:

I dag spilte Gatelaget den siste tellende kampen for sesongen. Vi reiste til Hønefoss for å spille om 3. plassen i Østlandsligaen. Vi ble som kjent nummer 2 i vår avdeling etter suverene Stabæk.

I den andre pulja vant Odd en jevn pulje hvor Odd, Notodden og Vålerenga alle kjempet om seieren helt inn. Notodden ble nummer 2 og det var de vi møtte på Hønefoss i dag. Vi reiste av gårde 09.00 fra Raufoss med åtte spillere etter et par forfall på morgenkvisten. Notodden hadde ordnet med lån av bane og garderober som var klare når vi kom.

Nils Røli, vår gode og faste dommer, tok også turen fra Gjøvik til Hønefoss. 12.00 blåste han i gang kampen. Som vanlig når vi spiller kamp starter vi nervøst, tar dårlige valg og gjør ikke det vi øver på på trening. Til tross for dette scorer vi to mål de første 12 minuttene. Så kommer en periode på 9 minutter som gutta kommer til å ha mareritt over i natt....

Notodden scorer 5 mål, 2-1 13. min, 2-2 15. min, 2-3 19 min, 2-4 21 min og 2-5 22 min. Etter dette setter Fabio to kjappe, og Notodden leder 5-4 til pause.

Pausepraten vår går på at her er det store muligheter om vi bare er litt mere presise med ballen på tur fremover. Omgangen starter litt roligere da begge lag legger seg litt lavere i banen. Notodden går opp til 4-6 etter 40 min. Etter dette er det vi som styrer spillet mot et Notodden-lag som ikke hadde med reserver og ble mere og mere slitne. Kenneth lager 5-6 målet i det 47. min og gutta begynner å få trua. Når Thomas utligner til 6-6 med 8 minutter igjen, skaper vi sjanser på løpende bånd. Dårlige valg og avslutninger, og en god keeper i Notodden-målet holder dem inne i kampen. Det som ofte skjer er da at motstanderen scorer på den ene sjansen de får, og 6-7 etter 55 min. Vi kjører på og når Fabio utligner igjen til 7-7 med sitt fjerde mål rett før slutt går det mot uavgjort og ekstraomganger. Slik ble det ikke. Notodden scorer rett før slutt og vinner kampen 8-7.

Stor skuffelse rett etter kampslutt da vi etter en god 2.omgang burde vunnet dette oppgjøret.

Kamptroppen: Gerard, Kenneth, Tor Erik, Kim, Ionut, Fabio, Rashid, Thomas

Mål: Fabio 4, Thomas 2, Kenneth 1

Allerede i garderoben blir stemningen bedre og gutta skjønner at vi denne sesongen har tatt store steg som lag etter å ha vært med på dette i to sesonger. Det ble en meget hyggelig samling etter kampen sammen med Notodden med pizza. Som alltid god stemning og trivelig prat før vi reiste hjemover i hver vår retning.

Vi har tre kjekke Gjøvik-gutter på PRYO-uke på Nammo Stadion denne uka - og gjengen ble med oss på kamp på Hønefoss som medhjelpere og heia-gjeng!

Selv om kampsesongen er over skal vi holde det gående med treninger i Raufoss Industripark Arena. Vi kommer tilbake med en oppsummering av sesongen noe senere,