Seriestart på Strømmen

Ventetiden er over! Lørdag 15. mai kl. 18.00 er det avspark for første serierunde i OBOS-ligaen som spilles mot Strømmen IF på Strømmen Stadion.

Annonse:

Både spillere og trenere gleder seg til å komme i gang og spille om poeng! Pandemien har bidratt til at det har blitt en lang, og oppstykket vinter for lagene i toppfotballen. 

Vi har et helt nytt lag som har trent solid gjennom hele perioden, prestasjonene i treningskampene har vært oppløftende - men vi kommer ikke til å få vite helt hvor vi står før alvoret starter. OBOS-ligaen kalles ikke kokkos-ligaen for ingenting, hver kamp lever sitt eget liv og det må kjempes i 90+ hver eneste runde. Det skal spilles mange kamper. Kunsten er å holde fokuset på en kamp av gangen med riktige forberedelser og tilsvarende optimal restitusjon imellom kampene i et tett kamp-program.

Strømmen IF

Våre motstandere, Strømmen har på sin side hatt langt større forstyrrelser i treningsarbeidet sitt denne vinteren og våren enn oss. Periodevis har laget ikke fått trene med kontakt, og i en treukers-periode ble det bare egentrening på Strømmen-gutta. Det har selvsagt preget de røde og grå i treningskampene, men Strømmen er et erfarent OBOS-liga lag som kommer til å trøkke til nå som det skal spilles om poeng igjen. Laget har gode kontinuitetsbærere, som kjenner "gamet". Et par viktige forsterkninger har også kommet inn portene på Strømmen de siste ukene. Danske Lorent Callaku med fortid i Lyngby og Florø de siste sesongene, samt kraftspissen Jibril Bojang fra Mjøndalen. 

Sjekk ut Strømmen-mannskapet HER

Vårt mannskap

Raufosstroppen består nå av 24 mann, og senest denne uka sluttet de to siste spillerne seg til gruppa. Danske Mathias Nygaard og finske Enoch Banza ble klarert ut fra karantenehotellet på søndag, og har bare fått med seg to-tre treninger så langt. 

Vi har fremdeles Gard Simenstad og Emile Dadjo ute med langtidsskader. Nicolai Fremstad har også båndskader i ankelen og er sannsynligvis ute noen uker nå i innledningen på sesongen. Edvard Race pådro seg rødt kort mot Ull/Kisa i siste treningskamp, og må sone i serieåpningen. Det blir spennende å se hvordan Christian Johnsen & Co i trenerteamet rigger midtforsvaret mot Strømmen. 

Den unge Raufosstroppen har ubestridte kvaliteter i alle ledd. Alle har et solid treningsgrunnlag med seg inn i seriespillet og er klare for å "bjuda på" med duellkraft, løpsvilje, kreativitet og fart. Vi tipper de fleste er både ivrige og utålmodige etter å komme i gang med sesongen - med et visst sug i magen, slik som også vi supportere har. Slik skal det være, litt nerver er en god ting og hører med!

Kampen går uten tilskuere på Strømmen i morgen, kampen ser du på Discovery+ Eurosport, Direktesport i OA og Radio Toten sender lydstream.

Troppen mot Strømmen: Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen, Marius Alm, Tobias Sagstuen Andersen, Amund Møllerhagen, Herman Kleppa, Sivert Westerlund, Mikkel Frankoch, Even Bydal, Markus Karlsbakk, Jakob Nyland, Mathias Nygaard, Teodor Haltvik, Sander Werni, Markus Aanesland, Tobias Hestad, Enoch Banza, Håvar Befring, Mame Mor Ndiaye, Andreas Helmersen

Bli med å tippe resultatet HER

Delta i OBOS-tipset for alle rundene og registrer deg HER

 

Vi gleder oss enormt til å komme i gang!

Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 14.05.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Øystein Tommelstad