Seier på overtid i Mjøndær'n!

Første omgang luktet på ingen måte svidd på Consto, det ble mer fart i sakene utover i andreomgangen. Det ble veldig jevnt på oppløpssiden, men debutant Kristoffer Sørensen klinket inn seiersmålet to minutter på overtid! Full fyr på Raufosstribunen!

Det var en særs sjansefattig første omgang, ingen av lagene produserte noe mer enn halvsjanser, og det sto 0-0 til pause. Vi hadde det beste presset første halvdel, men det ble ikke noe sving på sakene. I andre omgang får vi en herlig start, vi går i strupen på Mjøndalen, og etter to minutter drar Teodor Haltvik i gang på kanten, legger inn i feltet der både Frøysa og Karlsbakk fyrer. Returen går i beina på Gard Simenstad, som i kjent stil får kontroll på ballen - gjør ingen feil og banker ballen i mål!

Det skjer mer utover i omgangen, og MIF kommer mer og mer, og vi sliter med å demme opp. I det 71. spilleminutt åpner forsvaret vårt seg opp på en overgang fra vertene, og utligningen kommer. Men gutta jobber og løper, Håkon Hammer er en bauta på midtbanen vår, og selv om MIF hadde mye av driven i store deler av omgangen gir ikke denne gjengen seg! Ole Kristian Lauvli vartet opp med flere sterke redninger, og det kokte tidvis rundt torpingen. Vi jobber oss tilbake, og har krefter til å sette inn  en sluttspurt. Markus Aanesland og Markus Karlsbakk har noen lovende skudd.

På overtiden sammen med de tre Markus'ene og innbytter og debutant Kristoffer Sørensen drar gutta herlige kombinasjoner opp av hatten - Kristoffer får ballen i beina, gjør en dragning med stor ro og klinker ballen elegant i mål!

Gutta ror det hele pent i land, og vi innkasserer seier'n og tre nye, blanke poeng! Med det rykker vi to hakk opp på tabellen og inntar 5. plassen.

Takk for fantastisk støtte fra vår gode supportergjeng på tribunene! GULL!

På søndag er det ny hjemmekamp mot Stjørdals Blink - kampstart kl. 15.00. KOM PÅ KAMP!