Seier på ændre sia!

Jentene tok med seg alle tre poengene fra Sveum.

Det tok ikke lang tid før jentene tok ledelsen på Sveum i dagens kamp mot Brumunddal. Etter tro minutter satte Dala ballen i eget mål og jentene kunne juble for 1-0-ledelse. 20 minutter ut i kampen satte Dala-spiller Camilla Bekkevold to kjappe, og på bare noen få minutter var kampen snudd. 2-1. Så var det Raufoss sin tur til å snu kampen. Like før pause utlignet Marit Skattebo til 2-2 , og deretter sendte Pamina Strand jentene tilbake i ledelsen! Lagene gikk til pause på stillingen 2-3. 2.omgang ble ikke like spennende og Raufoss hadde god kontroll på kampen. Eline Amlie sørget for 4-2 ledelse, og Dala satte enda en ball i eget nett. Vi fikk også et gledelig gjensyn med Jenny Oline Strøm, som har vært ute lenge med skade. Kampen endte 2-5 og jentene kunne ta med seg tre nye poeng hjem til riktig side av Mjøsa!

Lørdag 10.juni står en ny hjemmekamp for tur, og da er det Lillestrøm som er gjester på Nammo Stadion. Kampstart 15.00, møt opp for å støtte jentene!

Kampfakta: Brumunddal - Raufoss 2-5 (2-3)

Scoringer: Selvmål (2), Camilla Bekkevold (21, 22) Marit Skattebo (37), Pamina Strand (45), Eline Amlie (58) Selvmål (64)

Laget: Emma Behrns, Marit Skattebo, Jenny Dahl-Maier, Marthe Dybdal, Tilla Dahl-Maier (Malin Fuglerud Bjørge, 64), Eline Amlie, Jenny Bjøntegaard Keiserud, Pamina Strand, Sigrid Hoem (Jenny Oline Strøm, 79), Karine Ørud, Nora Garder Smerud (Ellen Gravdahl, 79)