Dansk dobbel i Moss-seier

Herrelaget scoret nye tre mål på hjemmebane i 3-1-seieren over Moss lørdag.

Moss kom best ut av startblokkene i Raufoss Storhall lørdag ettermiddag, men det var våre gutter, som nok en gang kom best ut til slutt på hjemmegress foran et godt antall tilskuere.

Selv om gjestene i svarte trøyer hadde 3-4 gigantiske målsjanser i åpningsminuttene, var det vi som fikk det første målet. Mikkel Maigaard spilte en god kamp den timen han fikk på banen, og etter ti minutter scoret han sitt første av to mot Moss. Det gjorde han med et godt skudd fra like utenfor 16-meteren bare etter 11 minutter.

Maigaards andre scoring kom etter pausen. Bare få minutter ut i omgangen ble han meiet ned inne i Moss-feltet. Det påfølgende straffesparket satt sikkert i nota.

Etter en time gjorde vi hele fem bytter. Christian Johnsen har en stall med stor konkurranse om plassene og alle skal få sjansen til å vise seg fram før det spilles om poeng om bare noen måneder.

Moss fikk sin redusering til 1-2 etter 73 minutter, men det var vi som var best totalt sett i oppgjøret mot våre "rivaler" fra 2015-sesongen. Selve nådestøtet var det innbytter Salomon Owusu som sørget for. Henrik Fløgum slo et godt innlegg fra venstreflanken, som vår midtbanespiller headet fint i mål.

3-1 betyr nok en seier for våre menn på hjemmebane. Nå venter to bortekamper, Fredrikstad på torsdag og Falkenberg i Sverige til helga.

Raufoss - Moss 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 Mikkel Maigaard (11), 2-0 Maigaard (str. 48), 2-1 (73), 3-1 Salomon Owusu (85).

Laget: Rino Lund Johnsen - Snorre Strand Nilsen (Salomon Owusu fra 60.), Kevin Jablinski (Marius Alm fra 60.), Edvard Linnebo Race, Stian Simenstad (Henrik Fløgum fra 72.) - Ryan Doghman, Mikkel Maigaard (Matias Belli Moldskred fra 60), Håvard Nome, Emile Dadjo (Martin Heiberg fra 60.), Oskar Løken - Ingolfur Ørn Kristjansson (Anton Henningsson fra 60.)