Seier mot Kisa i generalprøven

Første omgang ble en relativt jevnspilt affære, Ull/Kisa kanskje hakket mer aggressive. Noe ruskete spill fra vår side gjennom hele matchen - men vi lyktes med å dra i land seier'n med 10 mann på banen det siste kvarteret.

Ull/Kisa kom ut fra start i høyt press og lot oss få smake vår egen medisin så og si. Gjestene var aggressive og pågående og lot oss ikke få ro i spillet vårt. De scorer også først etter 16 minutter spilt. Vi slår imidlertid tilbake bare seks minutter senere da Mame Ndiaye bringer balanse i regnskapet med sin 1-1 scoring, etter et godt Raufossangrep.

Andre omgang fortsetter litt i samme stil, litt rotete og selv om vi skaper endel sjanser får vi ikke den gode dynamikken inn i spillet vårt i dag. Det hardner til litt i taklingene ute på banen, og etter 75 minutter får Edvard Race det røde kortet etter en knallhard takling på midtbanen. Vi måtte dermed fullføre med 10 mann. I det 84. spilleminutt klinker Markus Aanesland inn 2-1 og vi forsvarte det relativt greit inn til dommer blåste av matchen.

Det er litt å jobbe med for Christian Johnsen og Raufosstroppen inn mot seriestarten borte mot Strømmen neste helg. Den kampen må vi muligens spille uten Edvard Race, ettersom han kan dra med seg det røde kortet inn i seriespillet.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Ull/Kisa 2-1 (1-1)

Scoringer: Ull/Kisa 16', Mame Ndiaye 22' Markus Aanesland 84'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Kleppa (Amund Møllerhagen 83.), Edvard Race, Marius Alm, Sivert Westerlund, Mikkel Frankoch (Tobias Andersen 89.), Teodor Haltvik (Even Bydal 82.), Markus Karlsbakk (Jakob Nyland 85.), Tobias Hestad (Sander Werni 72.), Markus Aanesland (Håvar Befring 90.), Mame Mor Ndiaye (Andreas Helmersen 89.)

Publisert: 08.05.2021