Seier i Stjørdal

Vi ble møtt av et hardt kjempende hjemmelag på M.U.S Sandskogan i ettermiddag, det tok litt tid før vi fikk kampen inn i vårt spor. Et mål i hver omgang holdt til enda en deilig borteseier!

Stjørdals-Blink gikk ut med mye trøkk fra startblokkene i ettermiddag, og det var høyt tempo og stort trøkk ute på banen. Det skulle ta 27 minutter før vi endelig fikk hull på byllen, etter flere gode skuddforsøk og initiativ. Det er Filip Brattbakk som fyrer avgårde et hardt skudd fra høyresida, ballen stusser "luggen" til Markus Aanesland som styrer ballen inn i nettet! Det kontres og fyres mot pause, men det ble ikke uttelling.

I andre omgang får vi mer sving på spillet vårt, det kontres, kriges og jobbes over hele linja. Nok en gang er det lagspillet og moralen som er framtredende i Raufoss-mannskapet. Vi har flere store målsjanser utover, og det er både gode skudd og pene kontringer. Erik Frøysa tar et herlig solo-raid på omtrent 40 meter i det 76. spilleminutt. Vår høyeste mann løpes overende inne i Blink-feltet, og heldigvis peker linjemannen på straffemerket. Straffen setter Markus Johnsgård sikkert i mål, og dermed 0-2. Blink gir seg imidlertid ikke, og presser oss de siste minuttene, det meste er ufarlig og Ole Kristian Lauvli plukker enkelt.

Rett før dommer skal blåse av for full tid, får likevel Blink ballen i mål etter corner.

Seier nummer fem på rad er dermed et faktum! Og vår andre deilige borteseier på seks dager! Det ble svært mange gode prestasjoner fra samtlige spillere inkludert innbytterne våre i dag, men det er kollektivet som imponerer oss aller mest!

Nå gleder vi oss til å ta imot serieleder Brann på Nammo Stadion mandag 18. juli! Det håper vi DU også gjør! Billettene kjøper du enkelt og helt uten kø på TicketCO HER