Seier i plankebyen

Etter et tøft tap forrige helg var det deilig med en ny seier. Nå er sesongen snart over og jentene håper de ser deg på Nammo Stadion førstkommende mandag.

Det ble tøft når jentene møtte serieleder Kongsvinger forrige lørdag. De rødkledde jentene tok ledelsen etter 12 minutter og deretter ballet det på seg, helt til det sto 5-0 på måltavla. Det skulle heldigvis ikke ta så lang tid før det kom en ny opptur for våre jenter. Torsdag kveld dro de til plankebyen, hvor de møtte Fredrikstad. Slik oppsummerer teamet kampen;

Kampen åpnet rotete, med to mer eller mindre direkte lag. Lite målsjanser frem til Sigrid Hoem dro frem slegga etter en håndballopprulling inne i motstanders 16-meter. Fredrikstad utlignet ganske kjapt, men på dette tidspunktet hadde vi fått et visst grep om kampen og fikk på nytt uttelling rett før pause. Dette var på en corner etter en strålende teknisk utført heading helt nede i stolperota, signert Marit Skattebo. De første ti minuttene av 2.omgang var vår svakeste del av kampen, og vi sleit med å spille oss fri fra presset til Fredrikstad. Heldigvis var det likevel vi som scorte først, da Karine skrudde en corner i bakre stolpe. Den landet hos Jenny Dahl-Maier som bare kunne pirke den i mål. Dette knakk initiativet Fredrikstad hadde, og vi fikk en ro over eget spill. I slutten av kampen spilte vi god fotball. Oda Karoline Skogan satte 1-4 etter en flott kontring, mens 1-5 var et frispark fra ca. 20 meter som Karine Ørud satte hardt i keeperhjørnet.

Nå gjenstår kun to kamper av sesongen og allerede på mandag kan du se jentenes siste hjemmekamp på Nammo Stadion for i år. Det er topplaget Lillestrøm 2 som kommer på besøk og avspark er 19.30. Vel møtt!