Seier i lokalderbyet mot FK Toten

Raufossgutta vant oppgjøret mot FK Toten med solid margin - gutta produserte lassevis med sjanser, men måltavla stoppet altså på "bare" 4-0. Godt å endelig få denne trepoenger'n!

Toten har mye god rutine i laget sitt, men kom til kort mot kjappe Raufossgutter i kveld. Sander Werni spurtet på vakkert vis inn 1-0 etter 10 minutter. Håvar Befring viste også sin fightervilje da han løp fra Totenforsvaret og ble spilt fint fram av Tobias Hestad - en flott scoring det også. Gutta malte på og rullet opp angrep etter angrep, men fikk ikke flere mål i første omgangen. Toten hadde også sine muligheter, med skudd både i stanga og et par farlige dødballer. Vår bakre femmer ryddet godt, fint å se både Rino Lund Johnsen og Tobias Sagstuen Andersen tilbake etter skader, meget solid kamp av begge to. Når vi i tillegg har Nico Fremstad sammen med Sivert Westerlund og Amund Møllerhagen baki der i kveld, ble det ikke enkelt for våre venner fra Østre Toten.

Det tok litt tid før vi fikk 3-0, Sander Werni smelte ei kanonkule i mål etter 74 minutter. Nico Fremstad nikket inn sluttresultatet 4-0 et par minutter før full tid

Mye å glede seg over, og stor fart i beina på gutta over hele linja. Tobias Hestad, Enoch Banza, Håvar Befring og ikke minst tomålsscorer Sander Werni var kontinuerlig på farten. Gjestenes keeper Kamil Olsztynski var både heldig og god ved mange anledninger. Juniorene Birk Evertsen og Hynor Gashnjani spilte hver sin omgang på midtbanen, og viste begge styrke og klokskap. Jabes Maturire kom også inn siste 20 minuttene, og viste bra driv. Rutinerte Mikkel Frankoch balanserte godt i ankerrollen.

Neste søndag er det nytt lokalderby, da venter Gjøvik-Lyn på Gjøvik Stadion.

Kampfakta: Raufoss 2 - FK Toten 4-0 (2-0)

Scoringer: Sander Werni 10' og 74', Håvar Befring 33', Nico Fremstad 88'

Laget: Rino Lund Johnsen, Sivert Westerlund, Tobias Sagstuen Andersen, Nicolai Fremstad, Amund Møllerhagen, Mikkel Frankoch, Sander Werni, Birk Evertsen (Hynor Gashnjani 46.), Tobias Hestad (Jabes Maturire 71.), Enoch Banza, Håvar Befring

Publisert: 23.08.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset