Seier!

Vi stakk av med alle tre poengene i den viktige bortekampen mot KFUM. Gutta vant 1-0! Anton Henningsson scoret kampens eneste mål, og sitt 15. denne sesongen.

Vi åpnet godt i første omgang på KFUM-arena, gutta var gode i presset og hadde initiativet. Emile Dadjo var involvert i tre store målsjanser etter noenogtjue minutter, men det nærmeste vi kom scoring var et skudd i tverrliggeren. De siste femten av omgangen var det KFUM som trillet ball og tok mer over.

Etter pause jevnet spillet seg ut igjen, etter bare noen minutter får KFUM en gratissjanse etter en forsvarsmiss hos oss, men en herlig beinparade fra Ole Kristian Lauvli reddet oss fra kalddusj. Kampens eneste scoring kom etter at Ryan Doghman raidet hele høyresiden hos KFUM, satte skuddet hardt på keeper - og på returen var måltjuven Anton Henningsson der og satte ballen i nett-taket. Dette ble Antons 15. scoring for Raufoss så langt i år.

Begge lag hadde brukbart med målsjanser ettersom kampen skred fram, Raufossgutta hadde en stor dobbeltsjanse med Henningsson og Dadjo, og Nicolai Fremstad hadde et fint stegskudd som såvidt snek seg på utsida av målet. En på mange måter solid kamp av hele Raufosslaget, som viser stødig lagmoral i 90 minutter.

KFUM har et sterkt og godt mannskap, men er noe ineffektive foran mål i dag (heldigvis). Mot slutten av kampen presset de tøft på for utligning, og en KFUM-spiller pådro seg sitt andre gule for dagen, og måtte forlate banen med rødt kort.

Gutta rodde seieren greit i havn mot slutten. Moro å se Armin Aganovic på banen igjen etter et langt avbrekk, han spilte sist i juni. Likeledes fikk Ole Thomas Skogli noen minutter på banen etter at han også har vært på sykestua i mange uker.

Neste uke er det ny Oslo-tur, til Nordre Åsen for å møte Skeid. Heia Raufoss!

Kampfakta: KFUM - Raufoss Fotball   0-1 (0-0) (Anton Henningsson 62')

Laget: Ole Kristian Lauvli, Marius Alm, Kevin Jablinski, Steffen Hjelmtvedt, Snorre Strand Nilsen, Håvard Nome, Emile Dadjo, Martin Heiberg (Nicolai Fremstad 59.), Ryan Doghman (Ole Thomas Skogli 87.), Oskar Løken (Armin Aganovic 74.), Anton Henningsson