Sammen for Sæha

- Sæha er vår lagkompis. Han kjemper nå sitt livs kamp om å komme seg på beina igjen etter en ryggmargskade han pådro seg under lek på vår fotballavslutning i fjor. Dette skriver U19-gutta i sin oppfordring om å bidra til at kompisen får den behandlingen han behøver.

Mange har allerede fått oppfordringen i postkassa si, og U19- gutta og foreldregruppa har den siste uka holdt på å samle inn sekker med tomgods til inntekt for Sæha Heirati (17). Mange har allerede bidratt, og primus motor i foreldregruppa, Kate Lundhagebakken kunne melde om at omlag 30.000 kr er samlet inn til nå.

Aksjonen fortsetter, og har du litt eller mye tomgods stående kommer de og henter hos deg søndag 13. september (det er mulig å gjøre egen avtale). Alle bidrag er like velkomne.

Ring eller send SMS til Kate på telefon: 958 14 785

Ønsker du å heller å bidra med å VIPPSE et valgfritt beløp kan du sende til henne på samme nummer, eller sette direkte inn på bankkontonummer: 1206.85.80127

Det er fremdeles et godt stykke igjen for at Sæha og familien kan realisere planen om operasjon og rehabilitering ved det anerkjente sykehuset i Thailand, men de gode vennene lar seg motivere til å fortsette å samle inn penger av all den tøffe innsatsen Sæha selv legger ned.

Sæha jobber på med en ståpåvilje og en treningsvilje som imponerer og inspirerer alle, og han har kommet et godt stykke på veg etter knallhard opptrening på Sunnaas gjennom ni måneder.

Det er også opprettet en Go Fund Me profil som folk kan donere til, den finner du HER

Vi oppfordrer alle til å være med å bidra.

Det er slikt som dette som er lagånd, felleskap og Fair Play.  💛🖤

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: