- Så "jævla" fortjent poeng!

Mathias Nygaard nikket inn 1-1 i Sandnes åtte minutter på overtid - og det var så jævlig fortjent!

De lyseblå vertene fikk straffe og scoring rett før pause etter en omgang som var svært jevnspilt. Begge lag hadde sine muligheter, men straffesparket ble det eneste målet i første omgang. Hele laget jobba dedikert med å vinne andreballene, men verken vi eller hjemmelaget fikk de helt store sjansene. Markus Karlsbakk og Mame Ndiaye hadde omgangens to beste muligheter for vår del. Ole Kristian Lauvli ryddet også opp med stor rekkevidde bakover ved et par anledninger.

Over i andre omgang jager vi utligning og kjører egentlig banespillet i stor grad. Midt i omgangen gjør Christian Johnsen et tripellbytte som skal vise seg å være taktisk meget lurt. Inn kommer Mathias Nygaard, Andreas Helmersen og Edvard Race med friske bein, og vi fortsetter å jage. Helmersen har et par meget kvalifiserte avslutninger, og Nico Fremstad flyttes fram på midtbanen. Nico spilte sin første kamp for sesongen, og det på imponerende vis! Herman Kleppa var som vanlig presis i sine dødballavleveringer gjennom hele matchen, og fikk lønn for strevet i det åttende(!) minuttet på overtid da han la corneren som "the great dane" Mathias Nygaard nikket i mål. Sju minutter og femten sekunder på overtid, for å være helt nøyaktig!

Det ville vært blodig urettferdig om vi ikke skulle fått med oss noenting etter en så sterk bortekamp som vi leverte i kveld. Det var så fortjent det poenget!

Allerede på fredagskvelden venter ny hjemmekamp på Nammo Stadion mot Jerv. Vi gleder oss!