Ryan Lee Nelson (25) er på plass!

Vi gleder oss over at Ryan Lee Nelson endelig er på plass i Raufoss Fotball! Den energiske midtbaneterrieren har stått høyt på ønskelista til sportssjef Fredrik Greve Monsen de siste to årene.

Annonse:

Engelskmannen har jobbet hardt siden han kom til Norge i 2017, der han var to sesonger i Valdres i 3. divisjon, før han landet på Gjøvik fra 2019. Der ble han raskt en toneangivende spiller som bidro sterkt til opprykket for Gjøvik Lyn til Post Nord-ligaen i 2021.

Opprinnelig er han fra Durham, og spilte bl.a i championship-klubben med det herlige navnet Squad of the Queen of the South FC før han som 19-åring satte kursen for Norge.

På årene som har gått har han hatt en meget imponerende utvikling, og har vist seg som en stadig sterkere, smartere og hurtigere fotballspiller.

Ryan er en sprudlende og sympatisk gutt. Som spiller har han et herlig engasjement, intensitet og mentalitet – han utfyller oss på en veldig fin måte. Vi gleder oss til å se Ryan i gult og svart!

— Fredrik Greve Monsen, Sportssjef Raufoss Fotball

Nå er han altså klar for spill i gult og svart i OBOS-ligaen, han har skrevet på en 2,5 års-kontrakt. Papirarbeidet og første trening med laget er unnagjort på formiddagen i dag. Vi håper på klarsignal fra NFF slik at han kan aksle trøya og være i troppen allerede på onsdag til kampen mot FK Jerv.

Takk til SK Gjøvik Lyn for ryddige forhandlinger i overgangsprosessen.

Vi ser fram til å bli kjent med Ryan - og ønsker varmt velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 07.08.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset