Rino og gutta gjorde jobben på Sveum!

Rino Lund Johnsen sto en praktfull kamp på Sveum i dag, og reddet også et straffespark! Sammen med et solid forsvar og en herlig gjeng unge og tøffe spillere, vant Raufoss 2 årets siste seriekamp 1-0, scoringen signert Hynor Gashnjani! Full jubel i garderoben etter kamp og det er klart at vi fortsatt spiller i 3. divisjon i 2023! (Foto: Tommy Fyhn)

Kampen mot Brumunddal ble en jevnspilt affære, det var ikke de helt store målsjansene i første omgangen til noen av lagene. Det ble jobbet godt defensivt hos oss, og alle gutta tok løpene tilbake for å demme opp for mange gode opprullinger og angrep fra vertene. Det sto 0-0 til pause, og det samme gjorde det på Østre Toten i kampen mellom FK Toten og KIL 2.

I andre omgang fortsetter kampbildet som i de første 45, men vi trykker mye mer på. På vår høyreside er det flere gode tendenser med Trygve Løberg og Teodor Haltvik involvert, og etter 62 minutter spiller Løberg Hynor Gashnjani igjennom. Unggutten gjør ingen feil og setter ballen kontant i nota bak Dala-keeperen.

Glade gutter: Simen, Hynor og Qasem har alle vært sentrale for Raufoss 2 i år.

Minuttene tikket avgårde, og i og med at KIL 2 også ledet 0-1 på Lena var det veldig spennende om vi skulle holde stand mot slutten av kampen. Dala var stadig på farten inn mot målet vårt, men Rino avverget det som kom. Men, i det 84. spilleminutt feller han en Dala-spiller i feltet på en utryking. Det dømmes straffe, og den redder likegodt vår erfarne keeper med beina!

Gutta beholder roen de siste minuttene av kampen og kunne juble for fornyet kontrakt i Norsk Tipping-ligaen!  Den var viktig for klubben og for vår spillerutvikling! Vel blåst til alle spillere, trenere og støtteapparat!

Kampfakta: Brumunddal Fotball - Raufoss 2 0-1 (0-0)

Scoring: Hynor Gashnjani 62'

Laget: Rino Lund Johnsen, Isak Lier-Günes, Arnar Gudjonsson, Tobias Sagstuen Andersen, Trygve Løberg, Tobias Flem, Hynor Gashnjani, Simen Øfstbø (Simen Brenden 81.), Teodor Haltvik, Håvar Befring, Qasem Mohseni (Hein Raaum Andreassen 88.)

Gult kort: Rino Lund Johnsen og Hynor Gashnjani