Rino må trolig opereres - leier inn Ola fra Molde

På tirsdagens trening pådro en av våre to solide keepere, Rino Lund Johnsen seg en skade i kneet. Kneet låste seg helt og kunne ikke rettes ut. MR undersøkelser viser trolig en meniskskade som krever operasjon. Ola Hoel Lervik (19) er derfor leid inn gjennom sommeren.

Annonse:

Vi håper Rino er raskt tilbake, men dette er selvfølgelig uansett noen uker fram i tid. 

Rino.jpg
Rino må trolig opereres

Med bakgrunn i dette har vi de siste dagene og timene jobbet hardt for å få en midlertidig keeper på plass.

Vi har sett på mange ulike løsninger. Det har ikke vært lett, med tanke på den korte tiden vi har hatt. 

Til slutt fikk vi «napp» hos våre venner i Molde Fotballklubb. Vi ble torsdag enig med deres talentfulle keeper, 19 år gamle Ola Hoel Lervik, om en midlertidig avtale frem til i første omgang starten av august. 

Avtalen var på plass kl. 18.30 torsdag ettermiddag og Ola sjekket inn på Badeland Gjestegård like over midnatt natt til fredag. Vi fikk den endelige spilletillatelsen i morgentimene.

Ola er en ekte Moldegutt som har gått gradene i Molde Fotballklubb, som i perioder også har trent med Moldes A-lag. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Ola, og er helt sikre på at han sammen med Ole Kristian og U19 keeper Mathias Hasle (hospiterer med A-laget noen dager i uka) vil utgjøre et meget bra keeperteam i tiden framover!

Stor takk til Molde Fotballklubb og selvfølgelig Ola som kastet seg rundt og gjorde denne avtalen mulig på så kort varsel! 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 03.07.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset