Frichs på dombås

Reisebrev fra bussen!

Her kommer en liten stemningsrapport fra Raufossbussen på veg mot Nordmøre - signert hovedtrener Jørgen Wålemark.

Annonse:

God lørdag!

Raufoss Fotball er veg til årets siste bortekamp I OBOS-ligaen. "Kommunemannen" Morten Nerødegård fikk mye tyn gjennom Raufoss sentrum for dårlige veier, men vi fikk ettertrykkelig forklart at Storgata er en fylkesveg og ikke under kommunens vinger.

Vi har slynget oss opp gjennom Gudbrandsdalen på flotte, bare veier og lågen ligger nå delvis islagt, pen og stille på vår venstre side. 

Terje Solbakken har ansvar for underholdningen på turen og i samarbeid med vår fantastiske venn og Raufosspatriot  Øyvind Grøstad forbereder de en skikkelig vinner-bong til dagens V75 på Bjerke. Dette har vært fast tradisjon på alle lagturer i år, men gevinstene har dessverre foreløpig uteblitt. Men, i dag er dagen! Innsatsen er doblet og vi går all-in!

Halvveis ble det stopp på Dombås hos våre venner på Frich's hvor det alltid venter god service og god mat. Vi er deretter spent på hvordan forholdene utarter seg over Dovre, og om moskusene fortsatt er i vigør. Deretter ratter vi oss via Oppdal og ned til vakre Kristiansund hvor det venter bortimot 10 varmegrader og pent vær. Vi sjekker der inn på byens flotte Scandic hotell og gjør våre siste forberedelser før søndagens kamp.

I kveld venter også en lett trening på Nordmøre Stadion, her handler det om å få i gang kroppene og gjøre seg klar til kamp. På kampdag blir det en solid frokost, spasertur og kampmat i Klippfiskhovedstaden før det braker løs søndag kl. 15.00.

Vi reiser til Kristiansund med en tropp som er full-ladet og med godt humør og gleder oss til kamp i morgen - vi har fortsatt mye å spille for!

Selv om sesongen på ingen måte er over, har det vært et fantastisk år med mange oppturer og flotte opplevelser. Det har selvfølgelig også vært nedturer, men det er en del av fotballen det og. Jeg er svært takknemlig og stolt over muligheten jeg har fått til å trene Raufoss. En klubb med et utrolig engasjement! 

Spillergruppa, både den vi startet med og den vi avslutter med, er den beste jeg har trent, og det er med den største glede jeg leder denne gjengen sammen med mitt gode trenerteam hver eneste dag!

 

Heia Raufoss!

Hilsen Jørgen

 

lagbilde høst 2023.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: