Raufossveggen går inn for landing!

Årets store redningsaksjon "Raufossveggen" går snart inn for landing. Over en million kroner har aksjonen generert. Etter planen skal avdukingen av den fysiske utgaven foregå i forbindelse med vår siste hjemmekamp i OBOS-ligaen mot Sogndal lørdag 29. oktober.

Annonse:

Fra 20. september stenger vi Raufossveggen for bidrag, så ønsker du å få navnet ditt opp på veggen, må du legge inn ditt bidrag før den fysiske utgaven "går i trykken".  Raufossveggen skal henge godt synlig i foajeen inne i Raufoss Industripark Arena (Storhallen).

Lenke til Støtt Raufoss

Massiv støtte!

630 privatpersoner, en lang rekke bedrifter og ikke minst vår gode venn Ken Andre Ottesen med flere, har alle bidratt til at inntektene av aksjonen har rundet millionen! Det varmer langt inn i hjerterøttene at så mange er med og støtter oss! Uten disse bidragene ville vi ikke maktet å komme oss over på trygg grunn  i gul sone på den siste økonomiske rapporteringen til NFF.

Daglig Leder Mathias Engebakken uttalte i uka som gikk stor glede over den store jobben som er gjort på mange plan for å snu skuta. Han utrykte stor takknemlighet overfor alle gode krefter i klubben som har stått på, men også alle privatpersoner, samarbeidspartnere og Vestre Toten kommune. Godeste Mathias blir imidlertid ikke arbeidsledig framover heller, vi må bygge en mer bærekraftig økonomi for framtida.

Les sak i Toten i dag/ Oppland Arbeiderblad HER

Styrker markedsarbeidet 

Nyansatt markedsansvarlig i Raufoss Fotball er Liss Pedersen, som nå har gått fra å være frivillig markedskoordinator til å lede markedsarbeidet vårt som fulltidsansatt fra 1. september. Liss har hatt styringen på arbeidet med Raufossveggen siden oppstarten i vår. Hun er både glad og takknemlig over alle som har støttet opp om redningsaksjonen. Driftige Liss blir utvilsomt en viktig brikke for oss framover.

Denne støtten ble utrolig viktig for oss økonomisk, men ikke minst varmer det hjertene våre at så mange støtter oss! Tusen takk alle sammen!

— Liss Pedersen, Markedsansvarlig Raufoss Fotball

Liss Anita Pedersen.jpg
Liss Pedersen blir en viktig nøkkelperson for klubbens markedsarbeid framover.

I uka som gikk arrangerte vi åpen dag i samarbeid med OBOS for 400 skoleelever på 4.-7. trinn. Her var Toten i dag tilstede og Liss forteller i saken litt om ståa og målsetninger framover. Se HER

Vi jobber på! Heia Raufoss! 

Annonse fra Obos-ligaen: