Raufossi100 - årets jubileumskonferanse

Mandag 1. oktober arrangeres konferansen Raufossi100 i Fyrverkeriet kulturhus, med undertittelen: "toppindustri møter toppfotball". Programmet er spekket med spennende foredragsholdere!

Annonse:

1. oktober fra kl. 10.00 til 17.00 går konferansen av stabelen i Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss med en rekke spennende foredragsholdere. Blant annet: Karl Peter Løken, Ingebrigt Steen Jensen, Alexander Stöckl, Maren Lundby, Monica Rolfsen, Jacob Lund med flere.


Konferansen har som hensikt å se på samarbeidet mellom næringslivet og idretten, likheter i prestasjonskultur mellom næringslivet og idretten, og hvordan næringslivet og idretten kan få synergier ved samhandling. 


Arrangør er Kruttlauget i samarbeid med Vestre Toten Kommune, Toten Sparebank, NCE Raufoss og Raufoss Fotball. Leif Anders Wentzel er konfransier.

Det er etablert en Facebookside, «Raufoss i 100» og en landingsside, raufossihundre.no hvor man kan få mer info og har muligheten til å bestille billetter.

Og det anbefaler vi selvsagt alle å gjøre, programmet vil garantert fenge både privatpersoner, aktører i næringslivet og andre samfunnsbyggere.

Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 16.08.2018, oppdatert: 18.08.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/Tor Ole Karlsen