Raufoss sitt A-lag i efotball henter ny spiller til NM

Våre lag som spiller efotball for Raufoss, skal til helgen spille regionsfinale i NM (består av kretsene Trøndelag, Indre Østland, Møre og Romsdal). Kommer vi topp to her, er vi videre til siste kvalifiseringsrunde i NM efotball, og drømmen om finale på Ullevål lever videre. De konkurrerer i fotballspillet FIFA22 fra EA på PlayStation 5 eller 4, og er et samarbeidsprosjekt med Raufoss E-sport.

Annonse:

Før jul signaliserte Raufoss-gutten August Rognlien at han ville satse på studier i 2022. August har vært med oss siden 2020. Både som spiller for A-laget efotball, og som trener for rekruttspillerne. August var en av fire spillere som var med og sikret seieren i Altibox eSerien i våres. Vi takker han for innsatsen.

I den forbindelse har vi vært nødt til å finne en ny spiller som kan delta i NM sammen med Jonas Kvål.

Trenerne Finn Mareius Lykke og Kristian Aspelien er derfor veldig fornøyd med at vi har fått inn Thomas Henningsen som spiller for oss i NM.

Vi har lenge hatt lyst til å få på plass Henningsen i teamet. Dette er en spiller som vi tror passer veldig godt inn i vår gruppe, og har vist at han har egenskapene til å avgjøre viktige kamper. Vil samtidig få takke August for innsatsen. Du er alltid velkommen inn på K2.

— Trener Finn Marius Lykke

Thomas spilte for Vålerenga / Nordavind i forrige sesong (de kom på 3. plass). I 2020 spilte han for Tromsø som – som slo oss i finalen i Altibox eSerien. Året før spilte han sammen med ikke ukjente Randulle i ODD. Han er 20 år, og kommer fra Leknes i Lofoten. For tiden er han bosatt i Trondheim hvor han studerer.

Vi gleder oss til helgen, og forhåpentligvis videre spill i NM.

Annonse fra Obos-ligaen: