Raufoss møter Bundesliga-laget RB Leipzig i efotball

Forrige uke bar preg av mange gode resultater i både Altibox eSerien, og avgjørende kvalifisering til playoff i VM for efotball-lag. I tillegg var dette første uken uten hovedtrener Henrik Marigaard som har valgt å gi seg i Raufoss. Laget er derfor for tiden ledet av Finn Marius Lykke og Kristian Aspelien.

I Altibox eSerien debuterte Raufoss-gutten August Rognlien for første gang. Han startet med seier i kampen mot Stabæk. Dessverre tapte han sin kamp mot HamKam, men Jonas Kvål vant sitt oppgjør. Dermed fikk vi med oss et poeng i det oppgjøret. Videre vant vi mot Sandefjord og Stabæk, og klarte uavgjort mot Jerv. Et resultat som for oss er ok, men vi skulle nok hatt med 2 poeng mer etter denne serierunden.

På tirsdag klokken 17:00 er det ny runde. Vi møter da; VIF, ODD, Kongsvinger og Sandnes Ulf. Gutta er i form, og Benjamin Lorentzen Gjerlow klarte igjen 30-0 i denne helgens Weekend-League.

Kampene våre ser du her:

https://www.twitch.tv/raufossesport

Eller du kan følge hovedsendinga på:

https://www.twitch.tv/efotball_norge

Torsdag og fredag spilte Jonas og Benjamin kvalifisering til VM for lag. Og hvilken kveld vi fikk på K2 (Kløvertun). Gutta feide den ene favoritten etter den andre av banen. Vi måtte riktignok se oss slått av Serious Esports (en profesjonell engelsk gaming-klubb) i gruppefinalen, men da hadde vi klart å spille oss inn i playoffen i gruppen som et av to norske lag. For oss som følger med på efotball vet at denne prestasjonen er meget, meget sterk. Vi tror i skrivende stund at det kun er Nordavind/VIF som har gjort det bedre i VM.  

På torsdag skal fire klubber spille om 1. plass til VM – Raufoss er en av dem. De andre klubbene er Serious Esports, 4Gamers og RBLZ Gaming (RB Leipzig).

Raufoss Esport

  • Raufoss Esport driver med så mye mer enn bare efotball. Blant annet skal vi ha med flere lag i den nasjonale ligaen i esport, Telia-ligaen, med flere forskjellige spill. Vi anbefaler derfor at du følger Raufoss Esport på Instagram, Twitter (kanskje den viktigste kanalen for gamere) og Facebook.  

 
What do you want to do ?
New mail
Annonse fra Obos-ligaen: