Raufoss Fotballs første Teliakunde

Raufoss Fotball har inngått samarbeidsavtale med Telia Norge, noe som vil innebære at alle bedrifter som støtter Raufoss Fotball kan få tilgang til mobile kommunikasjonsløsninger fra Nordens ledende aktør til svært fordelaktige vilkår. 

Raufoss Fotball vil sammen med Telia  i nær fremtid ta kontakt med sine samarbeidspartnere for å presentere løsninger og prisvilkår. Her vil innovativ fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi (les: blant annet 5G utbygging) bli tilgjengeliggjort for våre samarbeidspartnere til fornuftige priser. 

Raufoss Fotball har fått forhandlerstatus i Telia, og vil jobbe aktivt i markedet for å bidra til Telias målrettede vekst i Norge.

Først ut som ny Telia kunde under Raufoss avtalen er TrafikkDirigering AS som holder til ved Gardermoen, men driver landsdekkende virksomhet innen trafikkavvikling under veivedlikehold. Også i vårt lokalmiljø stifter vi ofte bekjentskap med disse gulkledde menneskene som loser oss gjennom arbeidsområder langs veiene.

My Post (1)
HMS-leder Alexandra Moe i TrafikkDirigering og hennes mange kolleger kunne i dag ta i bruk ca. 100 mobil- og datasimkort fra Telia.
  • Vi er helt avhengig av topp landsdekkende dekningsforhold for våre mobile kommunikasjonsløsninger, både til samtaleaktivitet og datatrafikk, understreker HMSleder Alexandra Moe i TrafikkDirigering.
  • Vi ble tilkoblet Telia nettet i dag kl. 12 og gleder oss å bli brukere av nåværende og fremtidige kommunikasjonsløsninger som Telia står for, sier Moe som i dag altså flyttet over sine ca. 100 mobil og dataabonnement for TrafikkDirigering.

Vi i Raufoss Fotball ønsker TrafikkDirigering velkommen som Telia kunde under vår avtale, og ønsker lykke til!

 
Annonse fra Obos-ligaen: