Raufoss Fotball forlenger avtalen med JOMA

Avtalen er tegnet for tre nye år med opsjon for forlengelse, så nå blir det ingen endringer i profileringen i klubben! Dette sikrer også at JOMA-varer som tas ut de neste årene er i tråd med hvordan klubbens kolleksjon er designet. På bildet ser vi styreleder Asgeir Sveen sammen med Per Espen Jacobsen fra JOMA (t.v) og Lars Erik Evensen på Sport1 Raufoss.

Annonse:

Vi har forlenget samarbeidsavtalen på utstyr/tøy med JOMA. Dette er en meget god avtale for Raufoss Fotball, og vi håper at flest mulig bruker muligheten til å kjøpe JOMA fremfor andre merker. Det er gunstig både for Raufoss Fotball og vår gode samarbeidspartner Sport1 på Amfi Raufoss. 

Et stort utvalg av JOMA produkter finner du hos Sport 1 på Amfi, eller bestille gjennom nettportalen som både ligger her på vår hjemmeside oppe i høyre hjørne - og litt lenger ned i saken her. Bestillinger gjort på nettet hentes hos Sport1.

Utvalget i nettbutikken vil etterhvert bli utvidet, blant annet med drakter som flere allerede  har etterspurt.

Vi vil i samarbeidet med JOMA og Sport 1 benytte flere muligheter denne sesongen til å presentere kolleksjonen, slik at flest mulig både skal kjenne til avtalen, og ikke minst utvalget som er tilgjengelig.

Bestilling av utstyr skjer via nettbutikken KLUBBTØY RAUFOSS FOTBALL

Her vil det både være gode pakketilbud og enkeltprodukter tilgjengelig.

Rabatten utløses ved bruk av RABATTKODEN RFP2021 på pakketilbud (25%) og RABATTKODEN RF2021 ved kjøp av andre enkeltprodukter (20%) i nettbutikk

Bestilling og samme betingelser får du selvfølgelig også ved bestilling direkte i butikk hos Sport 1 Raufoss. Her kan også mange av produktene prøves før bestilling, og det vil være mulig å få profilert tøy med både logo og navn/initialer rimelig hos Lars Erik på Sport1.

Det vil innen kort tid bli anledning til prøving av størrelser i forbindelse med treninger for lagene våre.

Vi gleder oss til fortsatt godt samarbeid og spennende ny nettbutikk!

Annonse fra Obos-ligaen: