Raufoss Elektro er tilbake på laget!

Etter et par års pause fra sponsorsamarbeid er nå Raufoss Elektro tilbake i sponsorpoolen vår - og er en viktig del av vårt nettverk. På bildet ser du daglig leder i Raufoss Elektro, Roy Hansen sammen med Jørn Ola Formo.

Annonse:

Raufoss Elektro har i mange år vært en trofast støttespiller for Raufoss Fotball og en sterk bidragsyter på levering av el-tjenester på våre byggeprosjekt. Alt fra å trekke kabler, montere kontakter, klatre i 40 meter høye lysmaster for å skifte pærer, alt av el og lys i Raufoss Industripark Arena, oppgradering av lys og systemer i servicebygget, samt mye mer. For å si det enkel: Raufoss Elektro stiller opp der det trengs, når det trengs!

 

Service og spisskompetanse

Raufoss Elektro har sine lokaler rett ved innkjøringen til søndre del i Raufoss Industripark og leverer tjenester både til næring og privat.

 

- For oss i Raufoss Elektro er ingen oppdrag for store eller for små. Vi er stolte av å være en kvalitetsbevisst elektriker for både privatkunder og industrikunder i området Raufoss, Gjøvik og Toten. Uansett om du har behov for en elektriker til nyinstallasjon i privatboliger eller industrimontører med spisskompetanse til større prosjekter i næringsbygg, vil vi gjerne høre fra deg!
 

- Som kunde av oss kan du forvente gode råd, fordelaktige løsninger og effektiv utførelse i alle ledd. Våre serviceinnstilte medarbeidere har bred bransjeerfaring og verdifull fagkunnskap som kommer deg og din virksomhet til gode, sier daglig leder Roy Hansen.

Alt om Raufoss Elektro sine tjenester finner du på hjemmesiden her.

Vi gleder oss til videre samarbeid! 💛🖤

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: