Raufoss 2 - Verdal på lørdag

Snøen lå fremdeles meterhøy når Marius Alm spilte kamp sist, på lørdag er han høyst sannsynlig på banen igjen i 3.divisjonskampen mot Verdal. Kampen går på Nammo Stadion kl. 15.00.

Marius fikk med seg to OBOS-matcher før han ble skadet, det var åpningskampen mot Nest-Sotra 31. mars og så fikk han avrivning i kneet i kampen mot Sandefjord hjemme 7. april. En kamp han forøvrig fullførte.

Etter to måneder med opptrening er han klar for å prøve seg med ball igjen. Det blir fint å få hadelendingen i spilleform, og forhåpentligvis i full vigør til høstsesongen tar til!

3.divisjonsgutta har prestert litt varierende i år, men vi har sett at når de trøkker til og får ting til å fungere seg imellom, så spiller de fin fotball. U19-gutta har etterhvert tatt mer og mer ansvar og plass, og det var riktig moro å se at de virkelig klinket til i duellspillet mot Strindheim forrige helg, og tok en viktig seier.

Gutta ligger på en respektabel 8.plass på tabellen med 12 poeng, mens motstander Verdal ligger i bunnen med 4. Ut fra resultatene å dømme har trønderne spilt mange jevne kamper, men har fått dårlig uttelling så langt.

Vi ser fram til fotball på pinseaften - og ettersom det er spillepause i OBOS-ligaen denne helgen, regner vi med at de fleste A-reservene også er med i troppen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: