Raufoss 2 med seier over Lørenskog

Gutta tar tre viktige poeng på Strømmen Stadion mot Lørenskog i dag - vinner 2-1 med scoringer av Håvar Befring og Tobias Sagstuen Andersen. Begge mål i første omgang.

Raufossgutta var gode og trygge i første omgang, og Håvar Befring satte inn vår første scoring etter 11 spilleminutter. Unggutten står godt  plassert inne i feltet etter dødball, og et par "fotball-tennis-pasninger" fra Jakob Nyland. Håvar bredsider ballen kontant i mål fra tre meter. Vi har god kontroll på våre verter, som ikke skaper all verden i omgangen. Tobias Sagstuen Andersen nikker inn 2-0 på nydelig vis noen minutter før pause. Også dette etter en cornersituasjon - der Even Bydal curler inn et høyt og godt innlegg mot bakre stolpe.

I andre omgang er Lørenskog langt mer aggressive, og Rino Lund Johnsen får etter hvert mer å bryne seg på. Vi er farlige på noen gode overganger, men kommer ikke til de helt store mulighetene. Lørenskog får sin redusering etter at de snapper opp et  tilbakespill i vårt forsvar, og putter i mål. Dette med kvarteret igjen å spille. Vertene trøkker mer på etter reduseringen, men gutta står det av og cruiser inn til nok en viktig seier.

De tre poengene gir oss et lite pusterom fra bunnstriden, og vi rykker oppover på tabellen. Tre kamper gjenstår, og neste kamp spilles søndag 17. oktober mot Stovner hjemme på Nammo Stadion.

Kampfakta: Lørenskog - Raufoss 2 1-2 (0-2)

Scoringer: Håvar Befring 11' Tobias Sagstuen Andersen 41'

Laget: Rino Lund Johnsen, Edvard Race, Amund Møllerhagen, Jabes Maturire, Tobias S. Andersen, Teodor Haltvik. Jakob Nyland, Even Bydal, Andreas Farup, Sander Werni, Håvar Befring (Marius Odenrud 75.)

Publisert: 09.10.2021