Raufoss 2 med ny hjemmeseier!

Raufoss 2 tok tre nye viktige poeng etter 1-0 seier hjemme på Nammo Stadion i dag! Kampens eneste scoring var det Mame Mor Ndiaye som satte etter 4 minutter og 23 sekunder spilt!

Førsteomgangen ble fartsfylt mellom to lag som begge har meget gode kvaliteter på dette nivået. Mame fyrer av sitt skudd etter få minutter spilt, vender av, og bøyer ballen elegant opp i motsatt hjørne. Begge lag var angrepsvillige utover i omgangen, og det ble produsert mange sjanser - men 1-0 til pause.

I andre omgang falt tempoet betydelig, og Florø kom ikke på så mange løp som i første omgangen. Erik Frøysa balanserte midtbanen vår meget godt i dag, sammen med Even Bydal og unge Hynor Gashnjani. Forsvarsfireren vår og Rino gjorde lite feil, og på topp var Sander Werni og Mame Ndiaye stadige trusler sammen med juniorene Qasem Mohseni, og Andreas Farup som kom inn siste tjue. U19-gutta viser veldig mye bra, er uredde og gjør kloke valg i spillet.

Florø fikk en spiller utvist etter 68 minutter, og hadde etterhvert lite krefter igjen mot slutten av kampen. Vi skulle gjerne sett flere mål i dag, men vi vinner kampen fullt fortjent! Vel blåst av hele laget vårt! Tre pinner gjør godt!

Neste kamp i 3. divisjon går mandag 16. mai mot Kongsvinger 2 på Gjemselund.

Kampfakta: Raufoss 2 - Florø Fotball 1-0 (1-0)

Scoring: Mame Mor Ndiaye (5)

Laget: Rino Lund Johnsen, Amund Møllerhagen, Joachim Lundhagebakken, Isak Lier- Günes, Kristoffer Linnerud, Erik Frøysa, Even Bydal, Hynor Gashnjani (Vetle Jørgentvedt 85.), Sander Werni, Qasem Mohseni (Andreas Farup 76.), Mame Mor Ndiaye

Gult kort: Qasem Mohseni

Publisert: 07.05.2022