Ranheim står for tur

Andreas Helmersen kunne juble sammen med Edvard Race etter den herlige seier'n mot Jerv lørdag. Men i OBOS-ligaen er det ikke mulig å hvile på laurbærene særlig lenge. Allerede i kveld er gutta på plass i Trondheim for å måle krefter med Ranheim tirsdag kveld.

Annonse:

Ranheim har ikke fått noen god start på årets sesong. I likhet som for de andre opprykksfavorittene har det lugget for trønderne i de første kampene. Laget har forsterket seg foran denne sesongen, og har forventninger om å kjempe helt i toppen av OBOS-ligaen. Det er mange serierunder igjen, og trønderne vil garantert slå fra seg framover.

Det er et godt fotball-lag vi møter på Extra Arena i morgen, og vi møter bl.a Filip Brattbakk igjen - som spilte på utlån fra RBK i Raufoss Fotball i fjor høst, og som i år er utleid til naboklubben.

Vi tipper Raufossgutta med "trønderbataljonen" Helmersen og Haltvik i spissen ikke har tenkt å gi noe særlig ved dørene i Trondheim. Det handler mye om å få kampen inn i sitt spor, løpe og få godflyten.

Tobias Hestad er fremdeles ute, mens Emile Dadjo er klar for troppen igjen til denne runden. Gard Simenstad nærmer seg, men er ikke helt klar enda. 

TABELLEN

Husk å levere inn OBOS-tipset - det finner du HER

Kampen vises på Discovery+/Eurosport fra kl. 17.50.

Kampen høres også på Radio Toten/Oppland Arbeiderblad med Terje Solbakken i fri dressur.

Vi oppdaterer undervegs i kampen på ulike sosiale medier.

 

Vi har trua!

 

Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.06.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset