Ragn-Sells er ny partner

Ragn-Sells har signert to-års samarbeidsavtale med Raufoss Fotball, og blir dermed ny Gullpartner!

Annonse:

Ragn‐Sells er et 100% familieeid miljø- og gjenvinningsselskap etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Kjernevirksomheten er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer de sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

Ragn-Sells skal levere containere og avfallsdunker, og ta hånd om alt avfall på hele anlegget vårt på Nammo Stadion og Raufoss Industripark Arena.

Samarbeidet er veldig viktig for oss med tanke på miljøet, og Ragn-Sells skal bistå oss med å få på plass bedre rutiner på både sortering og avfallshåndtering.

ragn sells 2.jpg
Vi skal sammen med Ragn-Sells utarbeide nye bærekraftige rutiner for avfallshåndtering.

 

Hvorfor støtter Ragn-Sells Raufoss Fotball?

-Da vi i Ragn-Sells fikk spørsmål om å være med som sponsor i Raufoss Fotball var det helt naturlig for oss å takke ja til det!

-Ragn-Sells ønsker å være en bidragsyter i sitt nærmiljø, og bidra til at alle får muligheter til aktivitet der de bor. Raufoss Fotball er et naturlig valg for oss å sponse, med alle de tilbudene dere skaper, sier Kjell Sørum, som er teamleder salg for Ragn-Sells i Innlandet.

Vi takker Kjell for gode ord, og gleder oss til videre samarbeid!

Les mer om Ragn-Sells

Annonse fra Obos-ligaen: