Presseadgang til våre hjemmekamper i OBOS-ligaen

Om ei uke er vi i gang med årets OBOS-liga. Vi serieåpner som kjent i Tromsø fredag den 3. juli. Første hjemmekamp spiller vi på UKI-Arena, Jessheim mot Stjørdals-Blink mandag 6. juli. Vi regner med at Nammo Stadion er klar igjen til neste hjemmekamp 27. juli

Det er også fortsatt strenge restriksjoner, og det er åpnet opp for at vi kan ha inntil 200 tilskuere på kampene. Hvordan vi skal prioritere hvem som får adgang som publikum på hjemmekampene kommer vi tilbake til rett over helgen.

For pressen gjelder det også nye regler. Og vi må motta søknad om akkreditering fire dager før kamp. Søknad må også sendes ift. hjemmekampen som spilles på Jessheim 6. juli kl. 18.00.

Lenke til skjema finner du HER.

Skjemaet ligger også permanent under fanen "om klubben" og presse.

 

Alle medieaktører må søke om presseakkreditering for hver enkelt kamp. Det er kun tillatt med to akkrediteringer pr.mediehus/leverandør.

Raufoss Fotball forbeholder seg retten til å prioritere søknader i forhold til kapasitet, antall mediehus og utviklingen av COVID-19 situasjonen. I forbindelse med Raufoss Fotball sine hjemmekamper og situasjonen rundt COVID-19, vil det i år være en egen presseinngang ved mediabygget, på motsatt side av hovedtribunen på Nammo Stadion. Parkering for presse vil være på gamle stadion (skiltet).

NB! Akkrediteringen er personlig og gjelder kun for deg. Vi opplyser for ordens skyld at familiemedlemmer, venner eller andre ikke har tilgang til presseområdet.

Vi oppfordrer alle media/pressefolk om å sette seg grundig inn i restriksjoner og retningslinjer.

Spørsmål ang media/presse kan rettes til:

Mediasjef Anne Thoresen: [email protected]

Arrangementssjef Hege Teig: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: