«Pokalen» med hjem fra Føyka.

Det ble ingen pokal - men moro var det læll! Med to fine seire i miniturnering i Asker for Gatelaget i dag. Tommy Fyhn melder om meget god stemning i gjengen som gleder seg til nasjonal turnering i slutten av måneden!

Gatelags-spillere måtte opp lenge før sola i dag for å sette kursen mot Asker og miniturnering på Føyka mot Asker og Moss.

Avreise 08.30 skremte ingen og vi dro innover med 15 spillere, og "mor" Astrid som lagleder sammen med undertegnede. Det skal nevnes at 2-3 av spillerne våre ble med innover med noen små skavanker. Kan hende den nasjonale turneringen om 13 dager motiverer selv om vi ikke har nevnt noe om uttak av tropp til denne? Det vites ikke, men det er veldig positivt å støtte opp om laget det man kan. Alle var på banen, selv med strekk og akilles-skader.

Vi kom til Asker 11.00 og fikk med oss store deler av kampen mellom Asker og Moss før vi selv skulle møte Moss. Den kampen ble målrik og endte til slutt 5-5.

Moss fikk seg en ørliten pause før dommeren blåste i gang kampen mot oss. Det er mulig bussturen satt i beina på spillerne våre, for det var Moss som tok tak i kampen og ledet tidlig 2-0. Nervøst og puslete spill i starten ble bedre utover i omgangen, men vi lå under 3-1 til pause. Pausepraten fyrte opp spillerne, og Moss som allerede hadde en kamp i beina, begynte å bli slitne.

Vi putter på et par mål midt i omgangen og det står 3-3 med 5-6 minutter igjen å spille. Moss har bare 6 spillere igjen på banen når vi vi går opp til 4-3 og når vi går opp til 5-3 med 2 minutter igjen på klokka, må enda en Mossespiller ut, og dommer velger å blåse av. Vi hadde tanker om å låne Moss noen spillere på slutten av matchen, men mye jag og stress mot slutten med eget lag gjorde at det ikke ble noe av.

Etter kampen er det vi som får en liten pust i bakken mens Asker måtte jobbe i gang støle kropper.

Denne kampen ble forholdsvis jevn. Asker tok ledelsen og vi utlignet til 1-1 midt i omgangen, noe som står seg til pause. Vi går opp til 2-1 tidlig etter pausen og har god kontroll på mye av spillet helt til Asker kommer på en fin kontring og utligner. Rett før slutt får Fabio kanontreff på et frispark og vi vinner 3-2. Vi spilte 2 x 20 minutters omganger i begge kampene.

Det vanket pizza og brus etter kamp, og særlig hyggelig var det at Askertrener og Vålerenga-legenden Andre Muri kom bort og tok en god prat med spillerne våre.

Troppen: «Moa», Kenneth, Vidar, Tor Erik, Ionut, Rune, Ciprian, Fabio, Michele, Lasse, Daniel, Thomas, Kristine, Øyvind og Sadiq.