Poengdeling på Gjemselund

Hjemmelaget KIL hadde mye ballbesittelse hjemme på eget kunstgress - men vi hadde de kvasseste sjansene. Det endte 1-1 med en scoring i begge omganger.

KIL tok kommandoen over banespillet fra start. Vi hang i tauene, men gutta lå bakpå og forsvarte seg godt. Vi var farlig framme når mulighetene bød seg, og Jan Inge Lynum skrudde på turboen etter 16 minutter, dro seg ned til dødlinja og la et perfekt innlegg til Erlend Hustad som dunket ballen i mål på hodet! Vi burde også hatt en scoring til senere i omgangen da Torjus Engebakken felles innenfor 16-meteren, Lynum får tak i ballen og det harde skuddet går via et KIL-bein og i mål. Dommer velger å blåse av for offside i situasjonen.

Andre omgang er bare to minutter gammel da Adem Guven utligner til 1-1. Deretter er det mye KIL en periode, før vi får innpå friske bein både i midtbaneleddet og på topp som gjør at vi får bedre styring på kampen. Begge lag har sine sjanser, og Ole Kristian Lauvli fikk en relativt travel dag på jobben - men altså ingen flere mål.

Takk til våre fantastiske supportere som holdt et herlig kok på tribunene i dag også!

Nå ser vi fram mot 16. mai og hjemmekamp mot Moss på Nammo Stadion! Kom på kamp!

Kampfakta: KIL - Raufoss Fotball 1-1 (0-1)

Scoringer: Erlend Hustad 16' Guven 47'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Adrian Hansen, Jamal Deen Haruna, Kristoffer Hay, Oliver Rotihaug, Jakob Nyland Ørsahl, Eduards Emsis, Sander Nordbø (Ryan Lee Nelson 66.), Torjus Engebakken (Kodjo Somesi 66.), Jan Inge Lynum (Magnus Fagernes 74.), Erlend Hustad (Andreas Østerud 74.)

Gule kort: Jamal Deen Haruna og Oliver Rotihaug