Poengdeling mot Moss

Gutta spilte en svak førsteomgang i ettermiddag - og lå også under 0-1 til pausen. Vi fikk imidlertid opp "dampen" til andre omgang og var best de siste 45.

Det var utvilsomt gjestene som startet best på Nammo Stadion i dag, det lugget for Raufossgutta som ikke var tett nok på og virket noe tamme. Etter at vi misser på et returløp etter drøye 17 minutter spilt, gir vi Moss fritt leide til åpent mål. Kampen fortsetter litt i samme sporet utover omgangen, og vi produserer noen halvsjanser men uten uttelling.

I pausen bytter Wålemark inn James Ampofo og debutant Adrian Hansen, og trekker Markus Johnsgård ned på midtbanen. Dette gir oss mer fart i angrepene våre - og med en svært løpsvillig Gard Simenstad på flanken får vi uttelling i det 67. spilleminutt. Simenstad raider seg ned til dødlinja, og legger en ball inn i feltet som Markus Johnsgård besørger i mål!

Vi trøkker på for mer utover mot slutten, Magnus Fagernes har også et friskt innhopp. Moss har også sine sjanser uten at noen av lagene makter å få ballen i mål. Dermed ender det 1-1, og et poeng inn på bok.

Nå er det landslagspause, neste kamp er borte mot Ranheim i  Trondheim 15. september.

Kampfakta: Raufoss Fotball – Moss FK 1-1 (0-1)

Scoringer: Moss 18’, Johnsgård 67’

Laget: Ole Kristian Lauvli, Nicolai Fremstad, Jamal Deen Haruna, Sivert Westerlund, Eduards Emsis, Loris Mettler, Jakob Ørsahl (Adrian Hansen 46.), Gard Simenstad, Ryan Lee Nelson (James Ampofo 46.), Markus Johnsgård, Andreas Helmersen (Magnus Fagernes 80.)

Gule kort Raufoss: Emsis og Haruna

Publisert: 03.09.2023