Pizzabakeren er fortsatt med på laget!

Helt siden før Roger og Gunn Astrid åpnet Pizzabakeren på Raufoss i 2018, har vi hatt et særdeles trivelig og fint samarbeid. Vi setter stor pris på at vi skal fortsette med det:

Vi er både glade og stolte over at en lokal bedrift fornyer sitt hovedsponsorengasjement i klubben. Pizzabakeren har vært partner for Raufoss Fotball siden oppstarten av restauranten på Raufoss og de siste årene som hovedpartner.

For meg er Raufoss Fotball Raufoss.

— Roger Johansen, eier Pizzabakeren

- Fotballen er en unik samlingsplass for unge og gamle og er en viktig del av byen Raufoss. Pizzabakeren ønsker gjennom samarbeidet å vise lokalt engasjement og gjennom dette engasjementet vise at vi er en lokal bedrift, selv om vi er medlem av en nasjonal kjede.

- Det har alltid vært viktig for oss å gi tilbake til idrett, og derfor har vi ett bredt spekter av sponsoravtaler lokalt.

- Helt fra oppstarten av Pizzabakeren har Raufoss Fotball vært en viktig samarbeidspartner på mange arenaer og gjennom dette vært en stor bidragsyter til at Pizzabakeren har lykkes i en bransje med sterk konkurranse, slår Roger Johansen fast.

Pizzabakeren og Roger sitt engasjement og stå-på vilje smitter også over på oss som klubb, at trua på det man gjør og hardt arbeid lønner seg! Vi anbefaler alle til å ta turen innom, eller i disse dager, bestille seg hjemlevering av en rykende fersk pizza fra vår gode samarbeidspartner.

Annonse fra Obos-ligaen: