Perfekt start på høstsesongen!

Første omgang på Nammo Stadion ble jevnspilt, men i andre omgang løp Kristian LO & Co fra gutta fra skogene. Oppgjøret endte med en velfortjent 2-0 seier til Raufossgutta etter to scoringer signert Anton Henningsson.

Det sto 0-0 til pause på Nammo Stadion i kveld, og begge lag forsvarte seg godt mens de ventet på overgangsmuligheter. Sundet åpnet best, men Raufossgutta tok over mer utover i omgangen. Vi produserte flere gode muligheter, Sundet var heller ikke helt ufarlige når mulighetene bød seg og hadde omgangens største sjanse med et skudd i stanga. Papa Sow pådro seg en strekk rett før hvilen, og Ole Thomas Skogli kom inn.

Fra start i andre omgang skrudde Raufossgutta opp tempoet et par hakk, og Sundet fikk større problemer med å henge med. Det smalt allerede i stolper og tverrliggere flere ganger før Anton Henningsson satte inn 1-0 etter 56 minutter, etter at LO brente av et hardt skudd midt på keeper, og Anton satte returen. Henningsson hadde også et knallhardt skudd i tverrliggeren rett etter den første scoringen, som var centimetre fra å gå inn.

Trykket fortsatte, og skuddene suste rundt hodet på en meget god Sundet-keeper. Både Ole Thomas Skogli og Dadjo ble herlig frispilt flere ganger, men skuddene ble satt utenfor eller over, Kristian Lønstad Onsrud i storform blåste også to baller rett utenfor, og et par som Sundet-keeperen igjen reddet mesterlig.

Sålenge det bare sto 1-0 var det nerve i kampen, og Sundet hadde et par svært gode kontringsangrep, før Anton Henningsson får bredsidet inn vår scoring nr. 2 for kvelden i det 70. minutt. Dette etter et fint oppspill fra Emile Dadjo og Snorre Strand Nilsen som kom på en god opprulling fra kanten. Etter 2-0 scoringen måtte Sundet lengre fram i banen, noe som ga mye rom for oss framover, og med noe bedre presisjon i avslutningene kunne seieren blitt større.

Totalt sett en godt gjennomført kamp av guttene våre, neste helg er det ny hjemmekamp på Nammo Stadion, lørdag 29.juli mot Vålerenga 2.