På plass i Ålesund: match på lørdag

Jørgen Wålemark var Christian Johnsens assistent-trener i Raufoss i 2022-sesongen. Nå møtes de igjen på hver sin side - mann mot mann, Jørgen i gult og Christian i orange på Color Line stadion lørdag kl. 16.00. Herlig!

Annonse:

Gutta satte seg på bussen fredag morgen, og har hatt lett gjennomkjøring/trening i Ålesund nå i kveld.

Vi gleder oss til møtet med Aalesund - begge lag har slitt  i serieåpningen og det kommer til å bli et spennende oppgjør mellom lagene lørdag ettermiddag - og ikke minst gleder vi oss til duellen mellom Jørgen og Christian på sidelinjen.

Det blir også gjensyn med Håkon Hammer og Markus Karlsbakk som begge har gjort seg bemerket i gult og svart. Erik Frøysa er skadet. Og selv om vi liker gutta aldri så godt: på lørdag er det kampen om poeng som teller, og vinnerinstinktene kicker inn. Vi skal ikke gi en tøddel ved dørene i Ålesund.

plakat aafk.jpg

Supportere på tur

Pizzabakeren har sponset busstur for Raufoss-supporterene til Ålesund, og lørdag morgen drar en tilnærmet full buss over fjella for å lage liv på Color Line. Det betyr utrolig mye for laget vårt å ha en god gjeng syngende supportere på tribunen.

Troppen mot Aafk

Ole Kristian Lauvli, Petter Eichler Jensen, Adrian Hansen, Kristoffer Hay, Jamal Deen Haruna, Marius Alm, Nicolai Fremstad, Jakob Nyland Ørsahl, Victor Fors, Oliver Rotihaug, Torjus Engebakken, Jan Inge Lynum, Eduards Emsis, Jørgen Nordbø, Kodjo Somesi, Ryan Lee Nelson, James Ampofo, Erlend Hustad

Er du ikke i Ålesund,  ser du kampen på TV2 Play eller på Direktesport - Terje Solbakken er også på plass for Radio Toten med radiosending.

Heia Raufoss! 💛🖤

 

Slik spilles runden:

Lørdag kl. 16.00

Aafk - Raufoss

Bryne - Sogndal

KIL - Start

Moss - Egersund

Sandnes Ulf - Levanger

Åsane - Stabæk

 

Søndag:

Mjøndalen - Vålerenga (14.30)

Lyn - Ranheim (17.00)

 

Annonse fra Obos-ligaen: