Øystein Amlien er ny hovedtrener for vår seniorsatsing på damesiden!

Øystein Amlien møtte til sin første spillersignering som hovedtrener mandag. Det ble Silje Støen Rehnstrøm som signerte på 16- års dagen sin, og hadelandsjenta blir dermed en del av nye Team Raufoss Damer framover! (bildet)

Annonse:

Øystein er en erfaren og dyktig trener, som gjennom mange år har lagt ned mange arbeidstimer for yngre lag i klubben, og var også i en årrekke trener for vårt U19 Interkretslag på guttesiden. Han har solid fotballfaglig erfaring, og trenerutdanning med UEFA B-lisens. De siste sesongene har han sammen med flere hatt treneransvaret for jenter 17/Team Rekrutt Damer, som nå blir slått sammen til en større satsing på damer seniorsiden.

Team Raufoss Damer

Nytt fra i år er at vi skal organisere damer senior-lagene i et stort team, under navnet Team Raufoss damer 2022. Vi skal fortsatt ha to treningsgrupper, men med tettere samkjøring, bl.a skal gruppene trene samtidig. Det gir oss bedre oversikt, større muligheter for hospitering  og det vil knytte gruppene sammen. Vi stiller lag i 2. divisjon og 4. divisjon i  seniorfotballen i 2022.

Det er god kontinuitet på trenersiden forøvrig, og Øystein er svært fornøyd med det store teamet som skal jobbe sammen rundt Team Raufoss Damer. 

God kontinuitet

Dag Stian Lindstad fortsetter som ass. trener, det samme gjør keepertrener Trond Børresen som nå også får med seg Ketil Holm på den biten. Adrian Lund har også vært med Team rekrutt i flere år. Lagleder Øystein Bjørge fortsetter også sitt gode arbeid framover. Rikke Eng er tidligere team rekrutt-spiller, og stiller nå i trenerteamet.

trenerteamet damer 2022.jpg
Fra venstre: Rikke Eng, Adrian Lund, Dag Stian Lindstad, Øystein Amlien, Øystein Bjørge, Ketil Holm og Trond Børresen.

 

God stamme i laget - vi jakter flere spillere 

Det blir en spennende fotballsesong, og snart to år med pandemi har satt sine spor for breddefotballens del. Også for oss, flere spillere har flyttet på seg, og noen har trappet ned eller sluttet. Vi kommer til å få et ungt A-lag kommende sesong, men vi har fremdeles en fin stamme av etablerte spillere. Trenerteamet jobber med å forsterke stallen. Både med unge lokale spillere og med noen  mer rutinerte.

Det legges opp til fem treninger i uka for A-laget, tre treningskamper er avtalt i vinter - og det vil komme på flere etterhvert.

Vi satser på å gjøre gode og viktige grep i Raufoss Fotball  for å styrke damefotballen framover, og gleder oss til vi kommer i gang med både treningskamper og seriespill!

 

Annonse fra Obos-ligaen: