Omnilink inn som partner i Raufoss Fotball

Gjennom restruktureringsprosessen har Raufoss fotball hatt god bistand fra rekrutterings- og bemanningsbyrået Omnilink. Selskapets nettverk og erfaring med sponsorrelatert arbeid har vært til stor hjelp – nå ønsker vi å løfte prosjektet ytterligere. Bildet: Helene Solvang Trogstad, Mathias Engebakken, Leif Tore Linnerud og Liss Pedersen

Annonse:

- Vi tar av oss hatten for den jobben som er gjort av Raufoss fotball i forbindelse med prosessen rundt ny lisens. Vi ble mektig imponert over innsatsen Mathias og Liss la ned, og ikke minst den støtten som klubben har fått fra omgivelsene. Faktisk så imponert at vi går inn som samarbeidspartner, sier Helen Solvang Trogstad og Leif Tore Linnerud i Omnilink. 

Omnilink har erfaring med sponsorrelatert arbeid med klubber som Frisk Asker, Storhamar Hockey, Aker Håndball, Lillestrøm, Ullevåll mfl. Kompetanse man skal ta med inn i Raufoss fotball. Som en del av avtalen vil Liss Pedersen gå inn i full stilling som markedsansvarlig i klubben, men med et ansettelsesforhold i Omnilink. 

- Responsen fra næringslivet og alle rundt Raufoss fotball, har gitt meg fornyet tro og optimisme på klubbens vegne. Jeg har lyst til å sørge for et opplegg for våre trofaste samarbeidspartnere som er skikkelig bra! Og med både gamle og nye krefter skal vi ta fatt på dette arbeidet, sier Liss. 

Fotball og bemanning

For det handler om mer enn bare fotball;

- Skal vi få folk til å flytte på seg og ta seg jobb, handler det om at man også må ha et tilbud etter klokka fire. Byen og nærmiljøet må ha kvaliteter for store og små. Raufoss Industripark og regionen kan by på noen av de meste spennende jobbene i Norge, men familien må trives med å bo her, da blir tilbudet som bla. Raufoss Fotball har viktig, sier Solvang Trogstad som forøvrig også er styreleder i Toten HK. 

- Folk vet jo at jeg er lidenskapelig opptatt av lokalfotballen, og jeg vet alt om den posisjonen som klubben har her i distriktet. Jeg har «dessverre» fått lang fartstid i både bemanningsbransjen og fotballen, og akkurat dette samarbeidet har jeg trua på. Klubbene må være bevisste på at man leverer en tjeneste for sine samarbeidspartnere, dette er ikke kun bistand og milde gaver. Med Liss som spiss kommer dette til å bli bra, smiler Linnerud. 

Gjennom høsten kommer Raufoss Fotball til å jobbe med et årshjul og partnerprosjekt for våre samarbeidspartnere som vi gleder oss til å presentere. 

Les mer om omnilink her.

Annonse fra Obos-ligaen: