Offisiell åpning av Raufoss Industripark Arena: Raufoss møter et toppet HamKam

Endelig! Tirsdag 21.mars blir det offisiell åpning av Raufoss Industripark Arena. Det blir litt av en pangmatch! Over Mjøsa kommer våre naboer og rivaler HamKam til en vennskapelig batalje - kampstart kl. 19.00.

Annonse:

Etter fjorårets sterke sesong er hedmarkingene i full gang med forberedelsene til en ny sesong i Eliteserien. Klubben kommer med hele sitt stjernegalleri til Raufoss neste tirsdag

-Dette blir en fin styrkeprøve for vårt mannskap, sier trener Jørgen Wålemark og sportssjef Fredrik Greve Monsen. Vårt mannskap er så godt som fri for skader for tiden. Vi fikk gjennomført en fin treningsleir i Tyrkia – og konturene av seriemannskapet skal nå etter hvert kunne sees, sier lederduoen.

Fine matcher

Det har vært mye å glede seg over denne vinteren, selv om vi har gått på knepne tap for Vålerenga, Strømsgodset og i Tyrkia mot ukrainske FC Polyssia. Det blir interessant å se våre nykomlinger mot en så sterk motstander som Hamkam, I den bakre treeren vil Jamal Deen Haruna (23) få bryne seg på Henrik Udahl (eks VIF). En spiss som vet hvor goalen står. Den unge ghanesiske stopperen har imidlertid god luftstyrke og robusthet som vi tror blir gull verdt for Raufoss Fotball denne sesongen.

Jamal måtte for øvrig være hjemme da laget reiste til Tyrkia. Det var ikke bare enkelt å få innreisetillatelse til Tyrkia med ghanesisk pass.

Målfarlig

En real test blir HamKam-matchen også for nykomlingen på midtfeltet, sveitseren Loris Mettler (24). Han ble matchvinner mot Tromsdalen (1-0) i Tyrkia og har vist seg som en spiller av høy klasse. Ikke minst hans skuddbein og dødballs-fot kan bli et fint våpen for Raufoss kommende sesong.

Gledelig har det også vært å se Andreas Helmersen denne vinteren. Etter utlånet til Hødd har Helmersen vist prov på gamle kunster. Det trenger Raufoss-angrepet, der navnebror Andreas Østerud (tilbake fra gjesteopphold i Gjøvik Lyn ) også har gitt beskjed at han vil ha et ord med i laget når seriealvoret starter mot Hødd. I tillegg er også Markus Johnsgård skadefri. Det vil bety mye for offensiv slagkraft,

LO tilbake på gamle trakter

Tirsdag kveld kommer et revansjesugent HamKam til Raufoss Industripark Arena. Laget gikk på et kjedelig 2-4 nederlag mot naboen i øst, Kongsvinger sist helg. Til tross for noen tap i treningskampene - som 1-2 mot Start og 2-4 mot KIL, så har ”Kamma” et sterkt mannskap. Det blir gjensyn med Kristian Lønstad Onsrud – Gjøvik-gutten som fikk sitt gjennombrudd i den gul-svarte drakta.

Alt ligger vel til rette for en fin markering av Raufoss Industripark Arena. En fotballkveld litt utenom det vanlige. Her blir det folksomt. Salget av billetter er i gang, vi har trua på full hall! 

Kjøp dine billetter her på TicketCo!

Vi ses til fotballfest i Raufoss Industripark Arena - dette blir en strålende tirsdagskveld!

Annonse fra Obos-ligaen: