OBOSLIGAEN: Tar imot KFUM

Det går unna i svingene! Allerede lørdag er det ny kamp i OBOS-ligaen. Vi tar imot KFUM hjemme på Nammo Stadion lørdag klokka 15.00

Annonse:

KFUM har over tid vært inne i en "fin stim" - og er oppe på 6.plassen på tabellen med sine 27 poeng før den 19. serierunden. Oslo-laget slo Fredrikstad i midtuka, og i helgen som var, tok de Start på bortebane. Det vil helt åpenbart være et lag med god selvtillit som kommer til Raufoss på lørdag.

Det håper vi også Raufossgutta har, tross tapet mot Sogndal i går. Der ble det vist mye veldig bra fra hele laget, som så absolutt burde fått med seg minst et poeng hjem over fjellet. Vi har trua på at vi kan hamle opp med "Kåffa" i vår egen lekegrind - og håper på godt med folk på stadion!

Denne runden får vi Nico Fremstad tilbake etter karantene, og Edvard Race er også med stor sannsynligvis klar etter sitt skadeavbrekk. Mame Ndiaye er fremdeles på sidenlinjen, skaden i skulderen hans er ikke helt avklart, og kraftspissen var på MR-undersøkelse i går. Vanskelig å vite hvor lang tid det vil gå før han er tilbake. Ute er fremdeles også Even Bydal, men er snart tilbake for fullt.

Vi minner om OBOS-tipset - det kan du levere HER

Billetter kjøpes helst på TicketCo HER

Det vil også være mulig å kjøpe billetter på stadion på kampdag.

Fotball er best på stadion - Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 16.09.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Øystein Tommelstad (design)