OBOSLIGAEN: Bryne på mandag

Vi inviterer til 5. runde i OBOS-ligaen på mandag 9. mai. Kampen har avspark kl. 18.00. Filip Brattbakk & Co jakter tre poeng! Møt opp!

Annonse:

Etter en pause på to uker drar vi i gang med seriespillet igjen. Mannskapet vårt har trent godt gjennom hele perioden, og mange av gutta har i tillegg spilt seriekamper i NT-ligaen. Vi har også spilt en treningskamp mot Lillehammer, som forøvrig endte med 10-0 seier til våre gule og svarte. 

Vi står bokført med tre poeng etter tre 1-1 kamper på rad og tap i serieåpningen. Alle kampene er tette og tøffe, og det er ingen lag som kan ansees som enkle motstandere. Heller ikke våre motstandere på mandag.

Jærbuene trenes fra 2022-sesongen av Kevin Knappen fra Løten, og laget hans har slitt med å vippe kampene i sin favør. Bryne har fire strake tap til nå, samtlige kamper har endt med 2-1 tap. Vi møter altså et poeng-jagende lag denne runden også, uten at det på noen måte er en overraskelse.

Les deg opp på Bryne sin hjemmeside HER

Husk også å levere inn ditt OBOS-tips før runden, tippefrist 8. mai kl. 15.00 HER

Kampprogrammet til mandagens match kan du allerede nå lese digitalt HER

 

Kom på kamp - russen har gratis inngang!

Vi ønsker oss mye folk på tribunene på mandag, og vi håper å se akkurat DEG der! 

Alle russ ikledd russeeffekter har gratis inngang til kampen mot Bryne på mandag. Parkering av russebusser skjer på den store p-plassen ved Raufoss Barneskole. 

Billetter finner dere som vanlig på TicketCo eller i billettluka på Nammo Stadion før match.

Heia Raufoss!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 05.05.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset