Ny utfordring på mandag

Det er stas at OBOS-ligaen har fått sin egen dag, og endelig føles det helt ekte når vi sier vi gleder oss til mandag! Denne mandagen tar vi imot Strømmen IF til den sjuende serierunden av årets OBOS-liga.

Vi kommer fra et knepent 1-0 tap i Sogndal på fredag, og det er utfordrende både fysisk og mentalt å spille tre kamper på ei uke. Heldigvis har vi folk på gang igjen etter lange skadeavbrekk som nå kan bidra stadig mer framover. Stallen vår er kanskje ikke blant de største i OBOS-ligaen, men vi har mye og jevn kvalitet i troppen. Så langt har vi framstått som et hardtarbeidende og løpsvillig kollektiv, og relasjonene begynner å sitte.

Det er gledelig å se både Ryan Doghman, Emile Dadjo og Ikhsan Fandi på banen igjen. Snorre Strand Nilsen blir nok ute noen uker med sin leddbåndskade. Også Solo Owusu sliter fremdeles med sin skulder, uvisst om han blir klar denne uka.

Alle kamper er jevne og utfordrende i OBOS, og alle kan slå alle. Det ser vi hver eneste uke. Strømmen IF er også et meget godt fotball-lag som har hatt litt "stang ut" i serieåpningen og har tapt flere jevne matcher. Men strømlingene slo altså knock-out på Sandnes Ulf forrige runde, og vant hele 4-0 hjemme på Strømmen Stadion. Fra før har de også slått KFUM 2-1.

- Strømmen er et lag vi kjenner ganske godt etter å ha spilt mot de en del ganger de siste par årene. De kan vise til et imponerende resultat mot Sandnes Ulf på fredag, så de kommer sikkert til Raufoss med mye selvtillit. For vår del må vi komme oss ovenpå både fysisk og mentalt, slik at vi kan komme ut med nok energi, sier Raufosskaptein Ole Kristian Lauvli til Raufossfotball.no

Vi har prestert to gode hjemmekamper så langt, så vi ser frem til ny match på NAMMO!

— Ole Kristian Lauvli, keeper/kaptein

Vi håper på bra liv på Nammo Stadion i morgen. Det var helt magisk det 200 tilskuere genererte av liv og lyd på forrige hjemmekamp! Ellers kan kampen ses på Eurosport/Dplay, eller høres på lydstream i Oppland Arbeiderblad og Radio Toten. Vi oppdaterer i ulike sosiale medier undervegs.

Endelig (snart) mandag! Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: