Ny utfordring hjemme på Nammo

En skikkelig nøtt venter oss lørdag ettermiddag kl. 15.30 når Ranheim Fotball gjester Nammo Stadion for den 26. serierunden.

Når fem kamper gjenstår er Ranheim oppe på fjerdeplass på tabellen, et poeng bak Sogndal. Det skal skje mye om ikke trønderne får en plassering blant topp seks lagene på kvalikplass. Det tradisjonsrike laget fra Trondheim rykka opp til Eliteserien i 2017 etter åtte sesonger i OBOS-ligaen, hadde en imponerende første sesong, men rykket ned igjen etter fjorårssesongen. Så langt i år har de vist seg sterkest hjemme på Extra Arena, og i forrige runde feide de Ikhsan Fandi & Co i Jerv av banen med 5-0 seier. 

Men, Ranheim er ikke like solide på bortebane. De har antagelig også fått med seg at det som regel ikke er enkelt å få med seg poeng fra Nammo Stadion, selv om vi fikk en sur skrell med tap for Øygarden i midtuka.

Det tette kamp-programmet gir ikke rom for å henge lenge med hodet, gutta har smilet og humøret på plass igjen og gleder seg til kamp i morgen! Når fem serierunder gjenstår, ligger vi på 7. plassen på tabellen, med mange lag jagende rett bak oss - og med fire poeng opp til kvalik.

Tabellen

Det er tillatt med 600 på kampene våre nå, og vi har god plass, gode smittevernrutiner og mange kampverter på jobb til å veilede publikum. Billetter selges bare på TicketCo og de kjøper du HER

Bli med å skape stemning på tribunene! 

Kampen sendes også som vanlig på Eurosport/Dplay og det er også lydstream på RadioToten og på direktesporten i Oppland Arbeiderblad for dere som er hjemme.

Vi har trua på at Raufossgutta skal gi Ranheim skikkelig match - kampstart er altså kl. 15.30! 

Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: