Ny trepoenger for jentene!

Mia Schjerve Giæver ble matchvinner med sin 2-1 scoring i andre omgang mot Ull/Kisa. Kampen ble aldri velspilt - men seier er og blir seier!

Vi starter kampen ganske godt, og får en scoring etter bare 3 minutter ved Oda Karoline Skogan. Etter målet klarer vi ikke å holde trykket oppe, og etter litt klabb og babb bakover utligner Ull/Kisa etter 9 min. Vi sliter veldig med presisjonen i det vi gjør med ball, og drar på oss mange farlige brudd som gir Ull/Kisa muligheten til å spise seg inn i kampen.

Vi er veldig uvenn med ballen på en glatt og våt NAMMO bane, og vi sliter veldig på den siste tredjedelen. Skaper lite sjanser og går til pause med 1-1, etter en omgang som var langt under det nivået jentene har inne.

I pausen åpner slusene seg, og regnet bare pøser ned. Problemene fra 1. omgang fortsetter i 2. omgang, og vi skaper veldig lite sjanser og har svært få avslutninger. Kampen bølger mye frem og tilbake, uten at noen av lagene er spesielt farlige foran mål.

Damene våre tar over mer og mer, og presser virkelig på de siste 25 min. Det får vi betalt for, og etter lang tid med trykk mot Ull/Kisa målet finner vi endelig veien til nettmaskene igjen. Mia Schjerve Giæver scorer etter 79 min, og etter det klarer vi å kontrollere inn 3 poeng, på en ikke altfor god dag.

Kampfakta: Raufoss Fotball Kvinner – Ull/Kisa Kvinner 2-1 (1-1)

Scoringer Ull/Kisa: Jorunn Waaler 9' Raufoss: Oda Karoline Skogan 3', Mia Schjerve Giæver 79'

Laget: Selma Panengstuen, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Thea Heimdahl Dahlen, Nora Dalby, Kaja Bjørkvold (Sofia Berntsen 67'), Vilde Skattum Bokalrud, Sigrid Straumsheim Hoem, Karine Ørud, Mia Schjerve Giæver, Oda Skogan

Gult kort: Karine Ørud

Publisert: 11.08.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Vetle Vangstuen Foto: Marius Mykleset