Ny tøff match i 3.divisjon

I morgen, mandag 8.mai er det ny kamp i 3.divisjon på Nammo Stadion - Raufoss 2 mot Lillehammer FK. Avspark kl. 19.30. Assistent-trener Manu Hervas (bildet) leder Raufoss 2 i kamp.

Etter serieomleggingen har det blitt betydelig tøffere i 3.divisjon, Norsk Tippingligaen eller Regionsligaen som den også heter. Alle de lokale lagene har slitt med å henge med i de innledende kampene,  og Raufoss 2 har en kamp mindre spilt, ettersom kampen mot Lyn Oslo måtte utsettes på grunn av snøkaoset i slutten av april.

Vi står med et poeng etter klart tap i første runde mot Ready, og 2-2 mot Gjøvik Lyn i forrige runde. Motstander Lillehammer FK har også fått kjørt seg, med tap mot både Korsvoll og Frigg, men slo Tynset med solide 5-0 i sin siste kamp.

Raufoss 2 stiller angivelig mandag kveld med en god blanding av lovende juniorer og de seniorspillerne som ikke spilte fra start mot Finnsnes. Ryan Doghman er ferdigsonet etter sitt famøse røde kort som han fikk mot Asker, og spiller sannsynligvis i morgen kveld. 

Det ligger an til en tøff kamp, men som vi har gode muligheter til å vinne.

 

Velkommen til fresk fotball på Nammo Stadion! 

Annonse fra Obos-ligaen: