Ny Signering for eFotball-Laget: Andreas Aarstad Styrker Troppen

Raufoss eFotball-laget har nylig kunngjort en spennende signering for å styrke sitt lag. Den talentfulle spilleren Andreas Aarstad (t.h.) er nå en del av Raufoss eFotball, og vi tror fansen kan forvente seg store ting fra dette nye tilskuddet.

Annonse:

Aarstad, som tidligere spilte for Lørenskog i 2023, er kjent for sin imponerende prestasjon under NM og VM-kvalifiseringen for landslaget. Han var fast på Norges Fotballforbund sitt eFotball-landslag i 2023, som nesten klarte å kvalifisere seg til verdensmesterskapet tidligere i år. Med erfaringen fra nasjonalt nivå og internasjonal konkurranse er Aarstad en verdifull forsterkning for Raufoss eFotball-laget.

Et av høydepunktene i Aarstads karriere kom da han som spiller for Lørenskog var med på å vinne Norgesmesterskapet i eFotball ved å beseire Brann i finalen i våres. Dette var en betydningsfull seier for Aarstad og Lørenskog, og det viser hans evne til å prestere under press og i viktige øyeblikk.

Raufoss eFotball-laget har også forlenget kontrakten med den erfarne spilleren Thomas Henningsen, som også er makker med Aarstad på landslaget. Kontinuiteten i troppen er en positiv utvikling som forventes å styrke lagets samspill og prestasjoner. I tillegg til Aarstad og Henningsen, inkluderer troppen også veteranen Jonas Kvål, som står klar som en superreserve (bilde under). 

Laget har også et sterkt støtteapparat og trenerteam som består av Finn Marius Lykke, Kristian Aspelien og Sondre Myhre, og de vil spille en sentral rolle i å utvikle strategier og taktikker for å lede laget til suksess. Øystein Tommelstad fortsetter som eFotball-ansvarlig.

Raufoss eFotball-laget er nå godt rustet med en blanding av erfaring og talent, og de ser frem til å konkurrere både nasjonalt og internasjonalt. Med Andreas Aarstad i troppen og den sterke støtten fra fansen, er fremtiden lys for Raufoss eFotball.

Vi ønsker Andreas Aarstad velkommen til Raufoss eFotball-laget og ser frem til å følge lagets reise mot nye høyder i eFotball-verdenen.

For mer informasjon om Raufoss eFotball-laget og deres kommende kamper, besøk raufossfotball.no eller raufossesport.no

FIFA skifter navn til FC

  • Overgangen fra EA Sports' FIFA til FC24 har vært et spennende skifte for laget. Noe er nytt, men spillerne gir uttrykk for at spillet er bra. Bakgrunnen for at EA bytter navn til FC er samarbeid med FIFA er endret eller avsluttet. Med overgangen til FC24 kan konkurransenivået i eFotball-landskapet endre seg. Spillere og lag må utvikle nye strategier og taktikker som passer til FC24 for å konkurrere på høyeste nivå nasjonalt og internasjonalt. Denne jobben er godt i gang på Raufoss.

Thomas og Jonas 2023 NM.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.10.2023
Skrevet av: Øystein Tommelstad / Foto: NFF og Raufoss E-sport