Ny samarbeidsavtale med Gjøvik Naprapatene!

Det gode samarbeidet med Gjøvik Naprapatene er ikke nytt! Knut Andre Olstad har vært, og er fortsatt en kjempeviktig ressurs rundt A-laget vårt. Det har han vært de siste 10-11 årene nå. Mange av våre spillere har hatt enorm nytte av hans kunnskaper både når det gjelder forebygging og behandling av idrettskader.

Annonse:

Vi har i det hele tatt lært veldig mye av Knut Andre opp igjennom åra, og han er ofte å finne på benken vår under kamper, reiser med oss når han har mulighet, både til bortekamper og treningsleire. En profesjonell, og veldig hyggelig kar som stiller opp både natt og dag når det har vært nødvendig.

Ny samarbeidsavtale - som gir deg gode fordeler!

Gjøvik-naprapatene og Raufoss IL Fotball har nå inngått en ny samarbeidsavtale hvor medlemmer i Raufoss IL Fotball samt foresatte/familie får 10% rabatt på behandling hos Gjøvik-naprapatene. 

Kickback til Raufoss Fotball

I tillegg til rabatt på behandling vil 5% av den totale omsetningen vi har gjennom medlemmer og foresatte i Raufoss IL Fotball gå tilbake til klubben som spons. Det vil være en liste på klinikken som medlemmer signerer med sum etter de har vært på besøk hos oss, og denne listen avregnes hver 3. eller 6. måned  og 10% av denne summen overføres Raufoss IL Fotball som sponsormidler.

Hva kan en naprapat hjelpe med?

Behandlingen dekker alle typer akutte og kroniske lidelser som stammer fra bevegelsesapparatet. Dette gjelder da muskler, ledd, sener, nerver og bindevev.

Naprapaten har også gode kunnskaper om behandling og forebygging av idrettsskader samt skadeforbyggende og rehabiliterende trening hos personer i alle aldre og aktivitesnivåer.

Målet med behandlingen er å redusere smerte og dårlig funksjon i kroppen, dette gjøres gjennom å kombinere ulike behandlingsteknikker.

Det brukes teknikker som; manipulasjon og mobilisering av ledd, triggerpunktbehandling, massasje, akupunktur, tøy, ergonomisk rådgivning og trening. Vi har i tillegg mulighet til trykkbølgebehandling som er veldig effektivt på en rekke idrettskader.

Besøk Gjøvik Naprapatenes hjemmeside for mer informasjon og gjerne også timebestilling HER

Vi anbefaler behandlinger hos Knut Andre og Gjøvik Naprapatene på det varmeste!

Knut Andre i arbeid.jpg
Knut Andre i arbeid på treningsfeltet - her med Snorre Strand Nilsen fra et par år tilbake. (Foto: Knut Befring/OA)

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 28.06.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Privat og Knut Befring/Oppland Arbeiderblad